Gå til sidens hovedinnhold

Her skriver Aurora (12) autograf for første gang

Det var fullt hus i Siggerud kirke da familien Nordheim og gode venner inviterte til årets utgave av Grønn konsert. Det ble første gang Aurora (12) skrev autograf.

Artikkelen er over 3 år gammel

Familien Nordheim og gode venner spilte så taket løftet seg i den fullsatte Siggerud kirke.

SIGGERUD: Vårtradisjonen med Grønn konsert ble tatt godt imot i bygda også denne gangen. Frid Brune Nordheim, Odd Einar Nordheim og døtrene Embla og Aurora hadde selskap av Marianne Sveen, mest kjent fra Katzenjammer, Olav Tronsmoen ved tangentene og Endre Hareide Hallre på bass.

Gåsehuden var aldri langt unna hos et entusiastisk publikum. De fikk oppleve mange klassikere såvel som egenproduserte verk fra Marianne Sveen.

For Aurora Nordheim (12) ble det litt spesielt. Hun signerte på en konsert-t-skjorte, og dette var første gang hun skrev autograf.

- Yeay, kult! var naturligvis svaret på forespørselen.

SE BILDESERIE HER

Spellemannprisen

Det har vært noen begivenhetsrike måneder for Aurora. I vinter hadde hun gleden av å opptre sammen med rockebandet Sløtface i Oslo konserthus i forbindelse med Spellemannprisen.

- Jeg gikk på en musikkleir som heter LOUD. Hovedsangeren i Sløtface vi spilte med på Spellemann, jobbet på den leiren. Så hun tenkte på hvem som kunne være greit å ha med i bandet på Spellemann. Det var veldig kult, sier Aurora Nordheim.

- Hva er best med å opptre på konserter som den i kveld?

- Jeg vet ikke helt... rushet. Og det at jeg fullfører fint, det liker jeg, sier Aurora.

Hun liker også godt at familien Nordheim gjør en del spillejobber sammen.

- På lørdag skal vi også gjøre en gig, sier 12-åringen.

Ingen av dem hadde sunget så høyt før; konserten foregikk på Gaustatoppen...

Den foregikk uten storesøster Embla, som var opptatt med håndballcup i helgen.

- Jeg er kjempestolt

Mamma smilte stort på den varme Siggerud-kvelden, varm i dobbel forstand.

- Det har vært en utrolig deilig kveld. Jeg er kjempestolt, sier Frid Brune Nordheim, storfornøyd med både døtre, mann, gjest og band.

Oppslutningen om konserten var utmerket.

- Helt supert! Det er utrolig hyggelig at det er så mange som kommer når vi arrangerer noe i den fine kirken vår, sier Frid Brune Nordheim.

Kommentarer til denne saken