Dristig seier i Festsalen

 Skambankt er som skapt for et energisk studentpublikum, selv om vokalen til Kaizers-Terje er litt svak.

Skambankt er som skapt for et energisk studentpublikum, selv om vokalen til Kaizers-Terje er litt svak.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Skambankt har spilt på seg så mye selvtillit at bandet åpnet med deres mest kjente låt for året i Ås lørdag.

DEL

ÅS: I tillegg startet det også ekstranummersettet med sin aller første ballade i karrieren. Men mellom «Mantra» og «Født På Ny» har Skambankt mer enn nok skyts å energibombe med.

Suksess

Årets «Søvnløs» er definitivt en suksess for Kaizers Orchestra-gitaristen Terje Winterstø Rothing og hans tre kompiser fra Jæren. I 2010 er nemlig Skambankt langt mer enn et sideprosjekt til den snart internasjonale storheten Kaizers. I sitt tredje besøk på Ås var det også klart at publikum visste hva de kom for.

Energisk

Etter åpningen gikk de helt tilbake til start og gav studentene låta «Skambankt» fra debuten, før de fortsatte sitt raid gjennom sine totalt fire kritikerroste album frem til i dag. Det inkluderer «Løgnprofitør», «Slukk Meg (Før Eg Brenner)» og «Kaos, Så Inferno» før den siste energiutblåsningen i «Min Eliksir». Alle var de låter studentene hadde godt under huden, og det gav resultat i særdeles god stemning i Festsalen.

Svak vokal

Skambankt er et slagkraftig rockeband som scorer stort på energi, men bak det ligger det noe svak vokal. Uansett er bandet en studentvennlig bombe.

Artikkeltags