Gå til sidens hovedinnhold

Her åpner Ski-ordføreren festivalen med et blås

Artikkelen er over 6 år gammel

SKI: Flere hundre voksne, barn og unge hadde møtt opp i skolegården til Finstad skole onsdag ettermiddag for å få med seg Landsbyfestivalen 2015.

– Er det en skole i Ski som bør arrangere Landsbyfestival, så er det Finstad. Jeg håper det blir en tradisjon, sier Ski-ordfører Anne Kristine Linnestad i åpningstalen.

Før Linnestad entret podiet, sammen med rektor Hanne Karin Heum, åpnet Finstad Drumline hele arrangementet med sine rytmer.

– Det er 35 år siden jeg sluttet å spille, sa Linnestad rett før hun åpnet arrangementet med et trombone-blås.

Med låten "Oh when the saints" var elevene fra 4. trinn hovedattraksjonen. I tillegg underholdt vinnerne av Finstad Grand Prix forsamlingen. Finstad Skolekorps, Finstad SFO-kor, Gunnar Halle Kvartett, Skikoret, Ski Janitsar, Faustino messingkvintett og Finstad Gla`brazz bidro også til å glede forsamlingen.

Skulle se barnebarnet

Blant dem som hadde tatt seg turen var Turid Braathen, Mona Braathen og Magnus Braathen (6). De hadde kommet for å se storebror Oscar Braathen (8) spille i Finstad skolekorps.

– Det er mange flinke her, så vi koser oss, sier Turid Braathen.

Til vanlig spiller Oscar trommer, men i dag skal ha spille et annet slaginstrument. Magnus (6) var ikke så interessert i å høre på storebror, men synes popkorn og kaker var mer interessant.

Klikk deg tilbake til forsiden av ØB.no her!

Kommentarer til denne saken