Gå til sidens hovedinnhold

Melodi Grand Prix-stjerne er årets kjendis med Nordby skolekorps

Artikkelen er over 6 år gammel

SKI: Oppegård og Drøbak-Frogn er med når Nordby skolekorps arrangerer Kjendiskonserten sin i Rådhusteatret for 7. gang til høsten.

Konserten er blitt en tradisjon. De unge korpsmusikantene har de to siste årene delt scene og hatt det gøy med Alexander Rybak og Atle Pettersen. Kjendiskonsertene har gitt korpsene og publikum store opplevelser hver høst.

I år skal Maria Haukaas Mittet være solist. Hun er blant annet kjent fra Idol og Skal vi danse. Men hun er nok mest kjent for sin deltagelse i Melodi Grand Prix i 2008 hvor hun kom på 5. plass i den internasjonale finalen med låten «Hold On Be Strong».

– I forrige uke hadde korpsene det første planleggingsmøtet med Maria hvor programmet for konserten ble fastlagt. Vi kan allerede nå love et variert og godt program med noen røde tråder.

For korpsene er ikke dette bare en konsert 18. oktober, men det betyr også felles øvelser og overnattingstur hvor det å bli bedre kjent med hverandre på tvers av korpsene er viktig, sier Nordby-leder Bård Granerud.

Konserter som dette viser at korps er mye mer enn barnetog og 17. mai aktiviteter. Konseptet har blitt godt mottatt av de unge medlemmene i korpsene og publikum har hvert år fylt opp hele salen i Rådhusteatret i Ski.

Konserten blir en av de siste før Rådhusteatret stenger for en lengre oppgradering.

Billettsalget starter tirsdag 16. juni på nettsiden til Rådhusteateret.

De tre samarbeidende korpsene er nå i full gang med rekruttering av nye medlemmer. Det er ikke for sent å kontakte korpsene direkte om man vil gi sine barn gode korpsopplevelser. Alle korpsene har plass til flere som ønsker å lære seg et instrument og som ved neste anledning får være med på Kjendiskonserten.

Kommentarer til denne saken