Gå til sidens hovedinnhold

Koste seg på juletur

Artikkelen er over 1 år gammel

Her kan du lese et referat fra Ski pensjonistforenings juletur i desember i år.

SKI: Ski pensjonistforening var på på juletur tirsdag 10.12. hvor reisemålet var Sverige.

32 glade pensjonister ble med på årets juletur.

Fort

Første stopp på turen var Høytorp Fort i Mysen. Fortet var det største anlegget i festningen, og det var sete for festningskommandoen. Det sto ferdig i 1915, og det var i kamp med tyske tropper i aprildagene 1940.

Vi ankom Høytorp Restaurant hvor det ventet en nydelig julefrokost. Ferskt brød, rundstykker og forskjellig pålegg som hører julen til.

En glad samling av pensjonister koste seg med en smakfull frokost.. Gode og mette fant vi vår plass i bussen igjen. Sola var kommet fram og praten gikk. Nå gledet vi oss til neste stopp på turen, nemlig shopping på supermarkedet i Tøcksfors. Det var ingen mangel på kjøpelysten, og de kjøpte varene ble stuet inn i bussens lasterom før turen gikk videre til Årjang.

Nøt naturen

Vi kjørte langs et vakkert snøkledd landskap og kunne nyte naturen vi passerte.

Vel framme i Årjang fant vi fort veien til Systembolaget og kom ut igjen med de edle dråpene vi ønsket å bringe med hjem.

Vi reiste tilbake til Høytorp Restaurant hvor de ventet oss til middag. Et koselig dekket julebord sto klart til oss. Ribbe, medisterkaker og pølse ble servert og det smakte godt. Til dessert var det riskrem med en deilig kirsebærsaus. En fornøyd og glad gjeng tok plass i bussen for så bar det tilbake til Ski.

Vi takket bussjåføren for fin kjøring og god service. Vi ønsket så hverandre en riktig god julefeiring og med håp om å se alle igjen i det nye året.

Innsendt av Astrid Helgerud

Kommentarer til denne saken