Kråkstad Sanitetsforening og Kai Robert lagde fest for eldre

UNDERHOLDT: Kai Robert ga de aldre en flott aften.

UNDERHOLDT: Kai Robert ga de aldre en flott aften. Foto:

Av

Kråkstad Sanitetsforening samlet bygdas eldre til årlig fest i storstua, Kråkstad Samfunnshus

DEL

KRÅKSTAD: I alt 80 forventningsfulle sambygdinger møtte opp.Kråkstad og Skotbu er fortsatt små samfunn der alle kjenner alle, og da blir festen et møtested der man treffer kjente og får en god prat.

I velkomsthilsen ble alle minnet om at man skulle lene seg tilbake, nyte sang og musikk man har et forhold til, og nyte hjemmelagde snitter og hjemmebakte kaker. Kort sagt finne roen og varmen.

For denne kvelden skulle ikke være en reise på en fartsfylt motorvei. Nei, heller en vandring på gjengrodde stier.

Den som ledet oss inn i kjente og kjære melodier, var en strålende opplagt Kai Robert med sin musiker. Han presenterte sitt show om Jens Book-Jenssen. Forbilledlig lik, entret han scenen med "Bookens" flosshatt og ikledd sjakett med tilbehør, og åpnet med tittel-låta "Det er lov å være blid". Applausen var begeistret. Vi fikk servert flere av "Bookens" veldig kjente låter, og det var lett å synge med. Underveis flørtet han med damene slik forbildet også gjorde i sin tid. Han fikk romantisk øyekontakt med enkelte, delte ut klemmer, roser og CD-er til stor begeistring.

Kai Robert ga oss også vakre låter på sin trompet. Han greidde å skape en unik stemning, og var storfornøyd med responsen fra publikum.Alle kunne så nyte fine-fine snitter og masse hjemmelagde kaker, og alle fikk seg en god prat over kaffekoppen. Lotteriet ble en kjær inntektskilde, og mange vandret hjem med en gevinst.Som en avskjed og takk for en fin fest, fikk gjestene med seg historien om "Pensjonistvask" til mye latter og smil.En slik fest krever mye frivillighet, mange står på i flere dager.

En stor takk til alle som bidro. Det gir oss inspirasjon til videre arbeid i nærmiljøet, når det vi gjør blir så vellykket.Derfor håper vi på mye velvilje når vi om noen måneder kommer med våre fastelavnsris.

Artikkeltags