SKI: I pausen i cupkampen mellom Follo FK og Grorud, torsdag kveld, overrakte en stolt styreleder i Follo FK, Hans Henning Ruud, en sjekk på pene 15.060 kroner til Kreftforeningen, representert ved Christine Lager Nesje fra Nordre Follo, foreningens distriktssjef i Oslo og Akershus.

Hans Henning Ruud forklarer:

– Vi har vel siden 2018 eller 2019 hatt et samarbeid med Kreftforeningen. Vi gir bort 10 prosent av alle billettinntektene våre til foreningen, og selv om pandemien reduserte fjorårssesongen betraktelig ble det til slutt en sum ut av det likevel, forklarer han smilende og stolt

Betyr mye

Beløpet endte til slutt på 15.060 kroner, og det betyr mye for Kreftforeningen.

– Dette betyr kjempemasse for oss. Det er utrolig viktig å ha lokale støttespillere som støtter opp om vårt arbeid, sier distriktssjef Lager Nesje.

Før hun avslutter med å utdype sin takknemlighet på vegne av Kreftforeningen

– Det sier egentlig alt om klubben, og at de har et stort hjerte for ikke bare for det de selv driver med, men også for lokalsamfunnet og folkene rundt seg. Kreft er en sak som berører veldig mange. I Norge får 35.000 mennesker kreft hvert år, og jeg antar at det er mange spillere, deres familier og ikke minst tilskuere som er direkte berørt på et eller annet vis. Så det er veldig flott at klubben viser et så stort sosialt engasjement.

Det ble stor dramatikk da Follo FK møtte OBOS-ligalaget Grorud i den første runden i cupen torsdag kveld.