– En koselig, liten salgsmesse

Trivelig: Ida Elisabeth Jørgensen Singh fra Drøbak syntes messeansvarlig Gro Johnsen hadde fått til en gjennomført og hyggelig messe. FOTO: Bjørn V. Sandness

Trivelig: Ida Elisabeth Jørgensen Singh fra Drøbak syntes messeansvarlig Gro Johnsen hadde fått til en gjennomført og hyggelig messe. FOTO: Bjørn V. Sandness

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg farter rundt på mange salgsutstillinger i regi av Lions. Ås er helt klart den hyggeligste, mener utstiller Ida Elisabeth Jørgensen Singh.

DEL

ÅS: Kulturdagene i Ås er blitt en innarbeidet tradisjon for de to Lions-klubbene Ås og Ås/Eika. Målet er å vise hvilket mangfold av ulike kulturaktiviteter Ås har.

Kunst- og håndverksmessen i Kulturhuset er en av aktivitetene som gir penger i kassen til Lions. Den går over to dager i Kulturhuset.

Overskuddet går stort sett i sin helhet til barn og ungdom i bygda. I fjor fikk Lions inn hele 150.000 kroner, noe de håpet skulle gjenta seg i år.

I år sammenfalt messen med SmakÅs. Egil Moe-Helgesen, som er leder for arrangementet, var spent på hvordan det ville slå ut.

– Vi håper jo at vi kan dra nytte av hverandre, men det vet vi ikke før regnskapet gjøres opp, smilte han.

Salgsutstillingen omfattet egenproduserte arbeider fra 36 kunstnere og går over to dager.

Det var 12. året Lions arrangerer Kulturdagene.

En av utstillings-veteranene var Ida Elisabeth Jørgensen Singh fra Drøbak. Hun har vært med 11 av årene.

– Dette er en koselig liten utstilling. Her blir du sett.

Singh er kunstner med eget bokforlag.

– Her har de til og med levende musikk. Det gjør noe med stemningen, smiler hun.

Årets hovedutstiller Benita Tornholm fra Asker.

Artikkeltags