Gode musikkopplevelser lille julaften

På grunn av den store interessen inviterer Nesodden-Frogn kammerkor til to konserter i Frogn kirke lille julaften. Den siste konserten blir en midnattskonsert.

På grunn av den store interessen inviterer Nesodden-Frogn kammerkor til to konserter i Frogn kirke lille julaften. Den siste konserten blir en midnattskonsert.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

FOLLO:  Stemningsfulle konserter sent lille julaften og natt til 24. desember er blitt en tradisjon i Follo. I år kan publikum velge mellom fire konsertopplevelser.

I det kirkeklokkene markerer overgangen til julaften presenterer Kolbotn konsertorkester og Ensemblet Tryllefløytene kjent og kjær julemusikk og andre godbiter i Greverud kirke.
«Julenatt» er blitt en tradisjon i regi av Kolbotn konsertorkester, denne gang med Anders Lyseggen som solist og dirigent Sverre Stakston Olsrud.

Mari Eriksmoen solist

For mange blir det ikke ordentlig jul før Follo kammerkor har gjennomført sin lille julaftens konsert, denne gang med stjernesangeren Mari Eriksmoen fra Ski som gjestesolist i Ski nye kirke. Denne høsten gjorde hun stor suksess blant

På programmet i Ski nye kirke står blant annet Mozarts «Exultate» i tillegg til tradisjonelle julesanger. Ulf Krupka betjener orgelet, mens Tom Wiklund er dirigent.

Køer til Frogn kirke

Nesodden-Frogn kammerkor var først ute i Follo med midnattskonserter for mer enn 20 år siden, den gang som i dag med Gunnar Bjerknes-Haugen som dirigent. Konsertene i Frogn kirke ble etter hvert så populære at trafikken til og fra kir

Koret tok konsekvensen av den store interessen og begynte med to konserter i Frogn kirke på samme kveld – kl. 20.30 og kl. 23. Slik er det også lille julaften i år.

Tilbake i Ås kirke

ÅsEnsemblet startet tradisjonen med nattkonsert lille julaften 2008 med en stappfull Ås kirke. I fjor var det to konserter i Kroer kirke, men nå er koret tilbake i Ås kirke med et bredt repertoar.

ÅsEnsemblet byr på nye og gamle julesanger, foruten sanger om kjærlighet. Dirigent er Inger Thorbjørnsen, mens André Bongard sitter ved pianoet.

Artikkeltags