DRØBAK/OSLO: Regissøren Ole Chr. Øen fra Drøbak sørger for at vi får en litt annerledes romjul i selskap med «Molly og Partner».

– De er to deilige kvinner. Vi har hatt det veldig gøy i studio.
De to «deilige» kvinnene Ole Chr. Øen snakker om er Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, henholdsvis som Molly og Partner. De følger opp radiosuksessen fra i sommer med hørespill på Radio Super, NRK P1 i romjulen. Sendingen starter kl. 18.30 og radarparet lover at livet blir totalt forandret for dem som hører på.

Hver dag en god gavedag

Ole Chr. Øen, regisserte sommerens serie og har også regiansvaret for romjulsserien. I tillegg opptrer han i diverse roller. Linda Eide bak «Norsk Attraksjon» på NRK TV dukker også opp, som radiostemmen.
Molly og Partner sier selv at de er bestyrtet over alt maset i julen og inviterer derfor med glede lytterne inn i hullet i veggen til en litt annerledes romjul.
Partner utbasunerer at dorullnisser er like bra som diamanter med mindre man skal forlove seg. Molly insisterer på at det er tull at man bare skal få gaver på julaften. Hun sier ubeskjedent at hver dag er en god gavedag.

Hemmelig godterihull

De to kvinnene har fortsatt ingen penger, men fordi de ikke er en del av markedskapitalismen spiller det ingen rolle. De bytter til seg alt de trenger i julen med godteri fra det hemmelige godterihullet.
– Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen er ikke bare skuespillere, de har også skrevet manuset og sangtekstene, mens jeg har vært med litt på den siste finpussen, sier Ole Chr. Øen. For tiden planlegger han et nytt sommershow «Hos Hanna» i Drøbak i juni/juli. Skuespillerne blir de samme som sist sommer.
Forlag har meldt sin interesse for å lage bok av «Molly og Partner» og de to kvinnene er også bedt om lage sommershow for barn.