OPPEGÅRD: Fløysbonnmusikalen er forlengst kvalitesstemplet, men det virker ikke som elevene skjelver i buksene av den grunn. De tok tak på musikal nummer 22 med den største overbevisning mandag kveld.

Stort spekter

Det er mange på scenen i løpet av to timer, og noen profiler stikker seg frem. I Åsmund Sagstad har kanskje Follo fått en kommende rockevokalist i særklasse.

Slik som han gjorde «Ready For Love» er det iallefall lov å håpe. Videre fikk Amalie Skålevåg vist seg frem opp til flere ganger, med låter inkluderende alt fra Randy Crawfords «Streetlife» til Aretha Franklins «Freeway Of Love».

Musikalske godbiter

For det er musikken som binder det hele sammen. Handlingen i seg selv er lettfattelig, og et bakteppe for det hele. Men det er i sangen og det teatralske tilhørende det som bærer. Og ikke minst samspillet.

For det var ikke få som fikk litt gåsehud da Aleksander Ousdal og Elin Grendahl gjorde «Up Where We Belong» sammen. Det hadde store deler av magi i seg.

Et vellåtende band, dyktige dansere, flinke skuespillere, sangere som sang fra hjertet og alle andre; det er bare å putte en ny suksess i sekken.