Gå til sidens hovedinnhold

Nå rocker Arild på scenen igjen

Artikkelen er over 8 år gammel

SKI:  Her står Arild Hagen på scenen igjen.  Mot alle odds.

I fjor høst falt den 50 år gamle musikeren om i hjemmet sitt.  Med blodpropp i lungene og hjerneslag.  Hagens hjertet sluttet å slå i 20 minutter.  Han var egentlig død.

Da han våknet på sykehuset synes veien tilbake til livet lang. Men Langhus-mannen ville ikke gi opp.  Rockeren ville tilbake på scenen igjen. Han skulle holde løftet om å stille som Bjørn Skifs og fremføre svenskens udødelige klassiker "Hooked On a Feeling".

Comebacket i Ski rocketeater fredag og lørdg ble av det følelsesladede slaget.  Et feststemt publikum ble fullstendig stille da Odd Inge Rand introduserte og fortalte Arild Hagens sterke historie.

Se video fra konserten her

Overveldende og moro

Arild Hagen gjorde ikke skam på låten i det hele tatt.

– Det er utrolig moro å være tilbake.  Det ble overveldende og emosjonelt å stå der.  Jeg har veldig mye å takke Ski Rocketeater for med å ha fått den sjansen her. Det kriblet godt i magen og jeg var nervæs, medgir Hagen.

Vokalisten sier at det har vært viktig mentalt å ha målet om å stå på scenen med Ski Rocketeater.

– Det er en hyggelig gjeng mennesker selv om stemningen var litt nølende innledningvis når vi begynte å øve.  Jeg er også langt utenfor min egen komfortsone musikalsk sett og ikke minst ved å stå foran et publikum på rundt 350 mennesker. Jeg er godt fornøyd med egen innsats på scenen, sier han.

Setter nye mål

Nå ser Arild Hagen fremover.

– Jeg vil tilbake som trubadur igjen og samarbeide med med min gode venn Hans Petter Herføl.  Jeg har også snakket med Rådhusteateret om å blåse liv i et blues-prosjekt som jeg planla før jeg ble syk, sier han.

Arild Hagen er på full fart tilbake til livet.

– Det går ikke bare på det mentale.  Jeg må trene fysisk også.  Jeg kan ikke sitte i go´stolen. Jeg har vært en tur på Cato-Senteret, og det har jeg hatt et stort utbytte av, sier han.

Stor sukesess

Ski Rocketeaters Ooa hele natten ble en stor publikumssuksess.  På to dager har rundt 700 personer sett det proffe showet.  Denne gangen også med et bredere låtspekter fra scenen.  Det er nok mange av dem som har sett Rolf Kristensen & Cos vokalprestasjoner som sikkert sitter i igjen med et inntrykk at det som serveres fra scenen noen ganger er bedre enn hva originalen får til med låtene.

Til jul er gjengen samlet på scenen igjen med tredje utgave av HoHo.