Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt sultne som ulver

Artikkelen er over 11 år gammel

Infidels Forever er et avsluttet kapittel, men tre av medlemmene var fremdeles sultne som ulver. Da ble det Wolves Like Us.

LANGHUS: Vokalist og gitarist Lars Kristensen, gitarist Espen Helvig og bassist Torgeir Kjeldaas fra Infidels Forever har funnet tak i Amulet-, J.R. Ewing – og Silver-trommis Jonas Thire for å danne det nye prosjektet Wolves Like Us.

Drømmehøst

Torgeir Kjeldaas innrømmer at det er godt å få en ny sjanse med et nytt band.
– Vi er jo ikke 21 lengre, men jeg synes det er veldig gøy at det har gått så bra i høst, forteller han. Bandet hadde sin første øving i slutten av mars i 2010. Under to måneder etter hadde de rukket å bli Ukens Urørt på NRK, samt å bli spilt på NRK Lydverket.
– Vi lagde en demo mest for vår egen del, men den ble så godt likt at den har banet vei for oss hele høsten igjennom, sier en fornøyd Torgeir Kjeldaas.

Seks låter, så tur

Wolves Like Us øvde inn seks egenkomponerte låter i øvingslokalet før de ble dratt med på tur. Mer ble det ikke tid til. Siden da har nærmere 30 spillejobber gått over i historiebøkene.
– Vi har faktisk måttet takke nei til en del konserter også, sier Torgeir om noe som vitner om et klassisk luksusproblem. Men med bakgrunn i Infidels, Arms On Fire, Jack In The Box, J.R. Ewing, Amulet og Silver har Wolves Like Us mange kontakter.

Turnéspilling

Gjennom høsten har Wolves Like Us inntatt scenene som oppvarmingsband for diverse norske band.
– Det har vært glimrende for oss å komme ut til folk og spille 30 minutter. Noe lengre med helt ukjente låter hadde ikke vært noen vits, sier Torgeir. Turene i høst har inkludert stoppesteder som Ås, Drammen, Lillehammer, Trondheim og Moss sammen med Purified In Blood og Kvelertak. Denne uken kom de også tilbake fra en 10-dagers lang turné i Tyskland sammen med nykommerne i Blood Command. Nå venter et studio på bandet fra Follo.

Album i 2011

Med tid og stunder skal demolåtene spilles inn på nytt med tanke på et album, samt at Wolves Like Us skal skrive flere låter.
– Vi har booket studiotid i desember, så får det ta den tiden det tar, forteller Torgeir.

Tårnåsen

I morgen blir Wolves Like Us å høre på Tårnåsenfestivalen.
– Det blir en av få jobber vi gjør nå frem til jul. Vi gleder oss å komme ut til ungdommen for å spille. Det var der vi startet selv for mange år siden, sier Torgeir.