Gå til sidens hovedinnhold

Karius og Baktus droppet gulrot

Artikkelen er over 10 år gammel

SKI: En vennlig sjel overrakte en sjokoladeplate etter forestillingen i Ski i går ettermiddag.

– Næææ! Jeg tror folk i Ski er veldig snille, jeg, sa en overveldet Karius og viste frem en velkjent, glissen tanngard.

Rådhusteatret var på det nærmeste fullsatt da plageåndene til Jens inntok scenen. Egal Teater viste en av de beste versjonene vi har sett av Thorbjørn Egners legendariske tanntroll. Samspillet med publikum var førsteklasses, og voksne hadde vel så stor glede av rampestrekene på scenen.

Glissen munn

Porfirio Gutierrez var en akkurat så storebroraktig Karius som vi alle har vokst opp med. Jammen fikk de bruk for «en underjordisk gang fra tanna mi og bort til tanna di» etter et sjeldent, men tiltrengt børstebesøk!

En stor del av forsamlingen hadde sannsynligvis sett ham på tv kvelden i forveien. Porfirio Gutierrez spiller klubblederen Kjell i AF1 på NRK Super. Selveste Karius er noe ganske annet.

Vivian Hein spilte Baktus på strålende vis. Heller ikke denne gangen hjalp det å hoppe opp og bite tannlegen i fingeren...

Knep igjen

Gunnar O. H. Strand var tredjemann på laget. Teaterdirektøren ble tatt litt på senga av at det satt så mange og ventet på teaterforestillingen, men tok seg bra inn. Han sørget også for at alle kom seg i salen før ugagnskråkene Karius og Baktus satte i gang.

– Kan dere som ikke har kommet inn ennå, rekke opp en hånd? undret han.
Det var visst ingen hender å se, så da kunne forestillingen rulle i gang. Barna var forresten godt forberedt og knep igjen munnen litt ekstra for å unngå uønsket besøk...
For sikkerhets skyld hadde teaterdirektøren med tannkrem og fluortabletter til alle barna - en flott slutt på en trivelig kveld.