Gå til sidens hovedinnhold

Boyband skal herje to dager til ende

Artikkelen er over 9 år gammel

SKI: I to dager skal boy- bandet SkeeRoxx herje i Ski rockteater. De gjenoppståtte heltene slår til med egen dokumentarvideo som får urpremière 13. og 14.april i Rådhusteatret.

Det var mange som stoppet og ristet lett på hodet på Ski Storsenter forleden kveld. Roxy Boy, TeeBeef og Odye gikk til dokumentarfilmen. En film som skal danne åpningsnummeret når Ski rockteater drar i gang forestillingen «90 Vanvittig.»

Hylende 11-åringer

– Det er en «no-budsjett»-film, forteller Roxy Boy da gutta i hvite T-skjorter, smykker og solbriller inntok autografscenen. Tre campingstoler og et klappbord som ingen campere ville ha brukt av respekt for seg selv.

Den røde løperen var byttet ut med kjøpesenterets fliser, damene som elsket boyband på 90-tallet var erstattet av hylende jenter i 10-11-årsalderen og CD-en «Back 4 you», som ble signert manglet innhold. Selve platen.

– SkeeRoxx er et liveband og gjør comeback utelukkende for forestillingen i Rådhusteatret i Ski, forklarer Roxy Boy.

Les flere underholdningssaker her!

Film fra handlevogn

Fotograf Dag Vidar Hopøy som tidligere har hjulpet rockteateret med videoinnspilling, har fått merke «no-budsjett»-linjen. Han måtte filme i fart fra en handlevogn godt kjørt av The Voice-stjernen Frid Nordheim.

Egne bodyguards passet på bandmedlemmene. I svarte dresser, solbriller og samband på øret.

– Det var mange innpåslitne 11-åringer her, altså, godt å ha godt vakthold, mener Roxy Boy.

Hjelp fra oven

Om ikke SkeeRoxx har management, PR-rådgivere og puppemodeller til å hjelpe seg i sine fremstøt for å erobre Follos boybandverden, så er en av bodyguardene presten Jan-Kay Krystad.

– Hjelp fra oven, smiler Roxy Boy.

Sammen med Hans Erikstad sørger han for at småjentene holdt seg på avstand.

På ballettrening

Selv om SkeeRoxx gjenoppstår for bare to dager, så kan ingen i bandet ligge på latsiden.

– Vi skal være med på åpningsnummeret 13. og 14. april sammen med dansebesetningen. Vi har vært på ballettundervisning.

– Det er så som så med dansen til denne gjengen, og det blir en heftig innledning, lover Roxy Boy som skal lede vokalen sammen med TeeBeef og Odye.

Dermed blir nok standarden satt for den nostalgiske kvelden i Rådhusteatret, hvor også 90-talls ikonet Chesney Hawkes er klar med «The One and Only». Men det spørs om han har like kule solbriller som SkeeRoxx.

Si din mening i kommentarfeltet under!