Gå til sidens hovedinnhold

Frisk vokaljazz fra Vokalt selskap

Artikkelen er over 10 år gammel

SKI: I våres hadde Vokalt Selskap releasekonsert for debutplaten i Rådhusteatret. Fredag kveld er de her igjen, denne gang også med godord fra The Real Group.

– Det var under Norges første a cappella-festival, VokaLarm i Trondheim tidligere i oktober, at vi fikk med oss godord fra The Real Group, sier en fornøyd Arne Moe Tvedt i Vokalt Selskap med sangere fra Follo.

– Svängde hemsk bra!

– En rekke norske og utenlandske amatør-vokalensembler deltok og bidro også med egne minikonserter. Vokalt Selskap ble valgt til å holde sin 20 minutters konsert under middagen på avslutningskonserten. Salen var fullsatt med The Real Group, PUST, Pitsj og Apes and Babes sittende ringside til scenen.

Det ble stor suksess og kjempeapplaus. Anders Jalkeus i The Real Group kom bort til oss og sa «Ni måste inte sluta nu, ni måste fortsätta» og kollegaen Anders Edenroth: «Ni svängde så hemsk bra, alla här säger at ni svängde så hemsk bra».
– Det er en skikkelig «höjdare» for fem amatører fra Follo, og ikke så rent lite inspirerende, sier Arne Moe Tvedt fornøyd.

Spilles over hele verden

Vokalt Selskap rir på en bølge av høstvind i ryggen. Etter cd-debuten tidligere i år, blir spor fra platen spilt på radiostasjoner over hele verden. I juni ble Selskapet presentert i «Nitimen» på NRK1 radio og gjorde store lykke med sin spesielle versjon av «Seterjentens søndag» på direkten.
 

Fredag 29. oktober står Vokalt Selskap på scenen i Rådhusteatret igjen med konserten «Autumn leaves» med feiende frisk vokaljazz.
Høsten har vært preget av innøving av nytt stoff, innfasing av en ny tenor, samt ytterligere en ny sanger på 5. stemmen. Alt skal presenteres under kveldens konsert.