SKI: – De har vært veldig flinke. De har et flott repertoar. Jeg har vært og sett dem flere ganger, og de hever seg hver eneste gang, sier Gunvor Nesse.
Hun var en av de 90 som var mektig imponert over konserten Ski Janitsjar og vokalgruppen Mezzo dro i gang i Rådhusteatret i Ski lørdag kveld.
– Dette var utrolig flott, fulgte Liv Næss opp med.
Hun er en stolt mor til mezzosopran Tone Jenny Næss og frydet seg i salen.

Dårlig generalprøve

Den vel halvannen time lange konserten inneholdt velkomponerte tolkninger av blant andre klassikere fra Abba, Alf Prøysen, Beatles, Carola og ikke minst «La det swinge» og «Dans med meg Oliver».
Konferansier Bengt Røsth sydde det hele sammen med en lett humoristisk og velformulert tone. Selv om Ski Janitsjars leder, Karl Svang, var noe bekymret etter generalprøven, gikk forestillingen foran publikum smertefritt.
– Vi hadde en dårlig generalprøve. Noen var nok litt ukonsentrerte, for da er det ikke så farlig. Når det gjelder, trår de til. Folk jeg har snakket med synes det har vært en flott og underholdende konsert. Så dette virker å ha gått kjempebra, sier Svang.

Kun én konsert

De som ikke fikk med seg konserten lørdag, får nøye seg med å se bildegalleri på oblad.no, for noen flere oppsetninger blir det ikke.
– Hadde vi hatt fullt hus, så kanskje det hadde blitt ekstraforestillinger, men ikke nå, sier Svang, og sikter til den halvfulle teatersalen.
Noen kunne nok tenke seg å komme igjen.
– Det er ikke så ofte jeg er her, men dette var flott. Nå skal jeg begynne å gå mer, sa Liv Næss.