Gå til sidens hovedinnhold

Solid musikal fra Ski-elevene

Artikkelen er over 9 år gammel

SKI: 10.-klassingene ved Ski ungdomsskole hadde fredag première på «Welcome to the 60’s» - skolens versjon av filmen og musikalen «Hairspray». Ski-gjengen leverte varene til fulle.

SE BILDER: Ski ungdomsskoles musikal

Imponerte

Et flott sceneshow og solide sangprestasjoner, sørget for en meget trivelig formiddag i Rådhusteatret i Ski. Og elevene var naturlig nok fornøyd da den første forestillingen var gjennomført.

– Jeg liker musikalen - sangene og handlingen. Dette er morsomt å være med på, sier Nelly Bahati. Hun spiller rollen som «Little Inez».

– Jeg synes den første forestillingen vår gikk veldig bra. Det er spennende å sette opp denne musikalen, og høre hva folk synes, fortsetter hun.

Alle bidrar

Samtlige elever på 10. trinn ved Ski ungdomsskole bidrar i «Welcome to the 60’s». Temaet er Amerika på 60-tallet, med fokus på forskjellsbehandlingen av fargede og hvite.

Fordi så mange, dyktige elever meldte seg på audition, bekles flere av hovedrollene av to lag. Da ØB var til stede under den første forestillingen, var det Josefine Hvidsten som sto på scenen i hovedrollen som «Tracy» - noe hun gjennomførte på en imponerende måte.

Flere forestillinger

Fredag spilte musikalgjengen to lukkede forestillinger for elever. Lørdag åpnes dørene for alle andre i Rådhusteatret i Ski.