Nå som det ser litt mørkt ut for vaksinering før sommeren, så mener jeg at regjeringen må tenke annerledes om vaksinering og håper det blir endringer i prioriteringene. Kidsa våre har gjennomgått nok, de mister veldig verdifull tid. Konsekvensene, både nå og på lang sikt, er alvorlige for mange. Ungdomstiden kommer aldri tilbake. Vi som har levd en stund, vi kan vente litt lenger på vaksine. Vårt offer er lite. Deres offer er stort.

Nå må vi få ungdommen vår vaksinert, slik at de kan nyte våren, forelske seg og kline. Jeg husker selv fra tiden jeg var ungdom. Høydepunkter var «døgning» hos hverandre, overnatting i samme senger, klining med både den ene og andre. Prøving og feiling. Testing av grenser. Slik skal det være for ungdommen vår, realiteten er at de lever under sterke begrensninger som går på helsa løs. Vi kan ikke la det gå mye lenger tid nå. Flytt de unge frem i køen.

Jeg er sikker på at dette er noe de fleste på min alder vil støtte. Jeg sitter gjerne inne flere måneder til, om bare kidsa kan komme seg ut i vårsolen for å kline, leve, nyte. Jeg er frisk, jeg er midt i livet og ber om å få bli vaksinert til slutt. Til ungdommen vil jeg bare si; jeg er dypt imponert over den innsatsen dere har gjort og ansvaret dere har tatt under denne pandemien.

Camilla Hille, gruppeleder Nordre Follo Venstre