Inviterer til julaften for enslige og ensomme i Oppegård

NYTT SELSKAP: Fra venstre Bjørn Sommer, Bjørn Kløvstad, Eirik Holmlund og alle de andre medlemmene i foreningen Landstormen gleder seg til et nytt juleselskap. Bildet ble tatt for et år siden, noen dager før foreningen arrangerte julaften for enslige og ensomme i Oppegård for aller første gang.

NYTT SELSKAP: Fra venstre Bjørn Sommer, Bjørn Kløvstad, Eirik Holmlund og alle de andre medlemmene i foreningen Landstormen gleder seg til et nytt juleselskap. Bildet ble tatt for et år siden, noen dager før foreningen arrangerte julaften for enslige og ensomme i Oppegård for aller første gang. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Medlemmene i Landstormen håper mange vil feire jul sammen med dem.

DEL

TÅRNÅSEN: I fjor var første gang foreningen hadde julaftenfeiring på Tårnåsen aktivitetssenter. Medlemmene håper på enda bedre oppslutning i år.

Landstormen ble stiftet i 1916 og har siden starten hatt som en av sine målsetninger å bidra til den sosiale utviklingen i den den gang så ferske Oppegård kommune.

Landstormen har gjennom årene gitt bidrag og gaver på fast basis til kommunens sykehjem og til forskjellige organisasjoner etter behov.

Overtok juleselskapet

Frivillige har tidligere arrangert juleselskap på lille julaften for dem som av ulike årsaker ikke har noen å dele høytiden med. Landstormen ble spurt om å overta arrangementet i 2016 og det ble enstemmig vedtatt i foreningen.

– Selskapet ble flyttet til julaften og arrangeres i tidsrommet kl. 13.00–16.00 på Tårnåsen aktivitetssenter, som Oppegård kommune har latt oss få benytte. Arrangementet er alkoholfritt.

Det ble til sammen 10 deltakere på fjorårets arrangement, og vi har i år gjort grep for å treffe flere som kan ha ønske om å delta. Kommunens ledelse bidrar til å spre invitasjonen gjennom sine aktuelle virksomheter og kanaler og vi håper at flere blir med på årets arrangement.

Vi har hatt flere bidragsytere som gjorde arrangementet til en hyggelig opplevelse. Både mat, drikke og gaver til juleposen ble gitt av både lokale og nasjonale bedrifter, forteller Tom Westerlin i Landstormen.

Så har du lyst på litt selskap og ha noen å feire julaften sammen med, er det altså bare å ta turen til Tårnåsen aktivitetssenter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken