GREVERUD: Lene Hauge var daglig leder hos Piece of Cake i Greverud senter helt fra det åpnet i 2019. I mars i år kjøpte hun stedet av konkursrammede Tomm Munthe, og endret navn til Lenes kafé. Tirsdag 3. mai vedtok et enstemmig politisk utvalg å innvilge søknaden om skjenkebevilling.

– Dagen etter kom leverandøren med varene. Samtidig startet jeg med pizzaservering. Det er Sentrum Bakeri på Kolbotn som leverer pizzabunnen, så den får man ingen andre steder, smiler hun.

Les også: Piece of cake blir Lenes kafé: – Jeg har blitt glad i dette stedet


Utvider

Med mulighet for å tilby gjestene pizza og øl i tillegg til alt det andre, er åpningstidene utvidet. Nå holder Lenes kafé åpent til klokken 20 på hverdager og søndager, og til klokken 22 på fredag og lørdag.

– Sist lørdag var det livemusikk med det lokale bandet The Silverheads. Oppslutningen var over all forventning. Stor stemning, mye folk, og pizzaene gikk unna, forteller Lene som håper at ordet sprer seg til neste gang et band dukker opp i kafeen.

Les dessuten: Karl-Petter aner ikke hva bakeriet må betale for melet til høsten: – Hadde aldri sett for meg at vi skulle komme dit

Allerede førstkommende fredag har hun lagt opp til musikkbingo på kveldstid. Tanken er at det skal bli fast innslag omtrent en gang i måneden.

– Mange arrangerer musikkquiz her i området, men ikke musikkbingo. Det gjelder å finne noe ikke alle andre har, ivrer hun.

Musikkbingo fungerer som vanlig bingo, bortsett fra at du får låt-navn på spillebrettet i stedet for tall. Bingoverten spiller musikk, du gjenkjenner låten og sjekker om den står på ditt brett.

– Musikkbingo er noe alle kan være med på, forsikrer Lene Hauge som håper folk ønsker å bruke det nye tilbudet på Greverud.