KRÅKSTAD: Lørdag var det den internasjonale dagen for barnekreft. Jan Billy Aas, som i flere år nå har samlet inn mange penger til Barnekreftforeningen, lot ikke anledningen gå fra seg. Han inviterte store og små til å løpe en runde eller så mange en ville, på idrettsbanen i Kråkstad lørdag ettermiddag. På grunn av vinterferien var det mange som ikke kunne delta, men som i stedet vippset over startkontigenten på 50 kroner eller mer for å støtte opp om en god sak.

– Etter gårsdagens arrangement under Jan Billy,s Trim til Barnekreftforeningen har det foreløpig kommet inn 5975 kroner i forbindelse med den Internasjonale dagen for barnekreft. Så tusen hjertelig takk til alle som bidro på arrangementet der vi var 21 deltagere og samtlige hadde ti runder eller flere rundt idrettsplassen på Kråkstad. Også tusen hjertelig takk til dere som har bidratt med å vippse uten å være med på selve arrangementet, men til den viktige saken som burde få mer fokus og oppmerksomhet, skriver Jan Billy på sin Facebook-side dagen etter løpet.

LES OGSÅ: Norgesrekordholderne fra Kråkstad har løpt inn 45.640 kroner til Barnekreftforeningen

I tillegg til fire løpere fra Kråkstad var det seks fra Kolbotn-gjengen, to fra Rye Sykkelklubb, en fra Romerike ULK, tre fra Rælingen, fire fra fra Team Sportsmanden/Skiløperne og en fra Drøbak M.

To av løperne fra Kråkstad var Lise Katrin Jensen og faren Stål Rune Jensen.

– I dag har jeg og pappa Stål vært med på Barnekreftløpet som Jan Billy Aas arrangerer på Kråkstad stadion. Det ble 4 kilometer (10 runder), skriver Lise Katrin, som tok sølv under Special Olympics i Østerrike i 2017.


LES OGSÅ: Ørkenløpet ble en tankevekker for Jan Billy (36): – Kroppen min sier at jeg skal tilbake. Det er et så fantastisk folk