FOLLO: ØB snakker med operasjonsleder Jan André Delbekk i Øst politidistrikt lørdag morgen for å sjekke hva som har skjedd i løpet av natten.

Det har ikke vært mange hendelser, men et par ting har skjedd siden fredag kveld

I Kråkstad var det blant annet noen ungdommer som skal ha holdt på med ting de ikke burde.

– Klokken 21.04 i går på Kråkstad fikk vi en melding om at det var noen ungdommer som skal ha forsøkt å ødelegge postkasser. Vi sendte ut en patrulje for å forsøke å komme i kontakt med disse og undersøke hva de gjorde. Det var noen naboer der som beskrev tre til fire ungdommer, men vi kom ikke noe videre i saken. Dette blir fulgt opp av forebyggende enhet. Dersom man har oppdaget skadeverk, så kan de ta kontakt med politiet over helgen og gjerne ta bilder av skadene, sier Delbekk.

Ville ikke betale

Klokken 03.49 var det en hendelse på taxiholdeplassen i Ski. Der var det en passasjer fra Ås som ikke ville betale for seg.

– Klokken 03.49 på Ski taxiholdeplass ble vi kontaktet av en taxisjåfør som hadde en person som ikke ville betale for seg. Vi kjørte ned der og bidro til at drosjesjåføren har fått pengene sine. Passasjeren betalte. Dette var en mann bosatt i Ås. Problemet ble løst, forteller Delbekk.

Flere lokale nyheter

I ØBs nyhetssenter finner du alltid oppdaterte, lokale nyheter.