To spillere fra Follo stakk av med milliongevinster

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stor vinnerlykke i vårt distrikt i går kveld. Sjekk hvem som vant her!

DEL

SKI: Det var på VikingLotto en spiller fra Langhus stakk av med litt over en million kroner. I onsdagens trekning var det fire vinnere og to av disse var fra Norge. Den ene spilleren fra Langhus sier at pengene vil bli brukt til å pusse opp det nyoppkjøpte huset.

Kommer godt med

- Og så jeg som akkurat har kjøpt nytt hus. Det skal pusses opp, så denne premien kommer godt med, jublet den blide damen i starten av 50-årene til Norsk Tipping.

Spillselskapet forteller at hun vant på en 5-ukerskupong hun kjøpte hos Spar Bøleråsen på Bøleråsen senter 27. juni. Kupongen gikk med andre ord inn med millionpremie i dens fjerde uke. Damen i 50-årene vant 1,2 millioner kroner.

Som om ikke det var nok: En spiller fra Ski vant 2,7 millioner kroner på Joker samme dag.

Datamaskinen ordnet biffen

Etter trekningen på NRK1 fikk Norsk Tipping tak i den nybakte Joker-millionæren.

- Det er bare å takke og bukke. Vi hadde litt vanskelig for å forstå at dette faktsk har hendt oss, men når du nå kan bekrefte det, så er det bare glede, sa mannen fra Ski.

Han var ikke med på trekningen på telefon, men det gjorde ingenting. Datamaskinens logiske valg ordnet biffen.

Slik gikk de fem opp/ned-valgene:

2: Opp - til 5 OK!

7: Ned - til 3 OK!

2: Opp - til 3 OK!

9: Ned - til 3 OK!

6: Ned - til 6 OK!

Dermed økte premien fra inngangstrinnet på 550.000 til toppremien 2.752.000 kroner. Premien var så høy takket være en overføring på drøyt halvannen million kroner fra lørdag. Ski-mannen kjøpte Joker hos Meny Langhus senter onsdag formiddag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken