Mangler fortsatt 40 bøssebærere i Ski og 65 i Ås

Fylkesaksjonsleder Hanne Rustad vil gjerne ha på plass flere bøssebærere til i morgen.

Fylkesaksjonsleder Hanne Rustad vil gjerne ha på plass flere bøssebærere til i morgen. Foto:

Søndag går årets TV-aksjon av stabelen. Det trengs fortsatt flere bøssebærere i Ski og Ås.

DEL

SKI/ÅS/OPPEGÅRD: – Det er fortsatt mulig å melde seg til årets hyggeligste og viktigste søndagstur. Vi oppfordrer spesielt lag og foreninger til å melde seg. Kanskje barselgruppa, koret eller gutteklubben har lyst til å gjøre en innsats? Oppfordrer fylkesaksjonsleder i Akershus, Hanne Rustad som også minner om at man må være minst 18 år for å gå med en bøsse, eventuelt gå sammen med en voksen.

Hun forteller at de mangler 40 bøssebærere i Ski og 65 i Ås. I Oppegård er de nesten i mål med antall bøssebærere.

Bøssebærerne går ut ved 16-tiden og skal være inne igjen klokken 18.

I år går inntektene fra TV-aksjonen til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

TV-aksjonen til inntekt for CARE

* TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.

* CARE skal gi minst 400.000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet. Når vi gir kvinner disse mulighetene gir det ringvirkninger for 1,5 millioner mennesker i noen av verdens fattigste land. Kvinner gir tilbake til familien og lokalsamfunnet. Likestilling er ikke bare viktig for kvinnen selv, men også for å redusere fattigdom lokalt og nasjonalt.

* TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina.

* Man kan registrere seg som bøssebærer på blimed.no eller ved å ringe 02025.

Man kan registrere seg som bøssebærer på blimed.no eller ved å ringe 02025.

LES OGSÅ: Ringerunde til næringslivet i Ski ga penger i kassen til CARE og årets TV-aksjon

LES OGSÅ: Synne (47) og Jonas (12) går alltid med bøsse for TV-aksjonen: – Det er gøy, tar ikke så lang tid og man støtter noe bra

Artikkeltags