SVARTSKOG: Politiet meldte klokken 06.02 om en bil som skal ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg på Gamle Mossevei sør for Gjersjø bru. Det skal ha vært store materielle skader, men ingen alvorlig personskade.

Meldingen kom inn til politiet klokken 05.50.

Operasjonsleder Kjetil Ringseth forteller til ØB at det er kun en bil involvert. Sjåføren er en mann i 20-årene fra Nordre Follo.

– Han sier seg uskadd, men det er store materielle skader, og alle airbager er utløst. Han blir sjekket av ambulanse på stedet.

Det er foreløpig usikkert hva som har skjedd.

Klokken 07.01 melder politiet at fører er kjørt til legevakt for en undersøkelse, og politiet oppretter sak på hendelsen.

Innbruddstyv var vekter

Klokken 01.40 fikk politiet en litt uvanlig melding.

– Vi ble varslet av et vekterselskap om at innbruddsalarmen hadde gått i et industribygg i Ski og at de på kamera kunne se at det var personer inne i bygningen. En politipatrulje rykket ut for å pågripe de som hadde brutt seg inn. Det viste seg imidlertid å være en annen vekter. Dette er et såpass stort industribygg at det er flere vaktselskaper involvert. Det viste seg at en vekter fra et annet selskap hadde fått løst ut alarmen i et område som dette selskapet ikke hadde ansvaret for, forteller operasjonslederen til Amta.

Dette er de siste meldingene i trafikken: