Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 50-årene var utagerende mot flypersonale og passasjerer – måtte stroppes fast på flyet til Gardermoen

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 50-årene ble kjørt i arresten etter å ha vært ufin mot både personale og passasjerer på flyet fra Warzawa til Gardermoen.

GARDERMOEN: Klokken 19.19 onsdag kveld fikk politiet melding om en beruset og utagerende mann ombord på et fly fra Warsawa til Oslo. Ifølge Politiet i Øst ble mannen tatt kontroll på av besetning og medpassasjerer etter at han hadde slått personer ombord.

Mannen i 50-årene ble kjørt i arresten og blir anmeldt for flere forhold.

Stroppet fast

Ifølge VG var den utagerende mannen norsk. Operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt sier til avisen at mannen hadde slått og vært ufin mot flere passasjerer og mot personalet. Ingen personer skal ha kommet til skade.

En passasjer forteller til VG at mannen oppførte seg truende og slo og spyttet mot andre passasjerer og at han slo flyverten så han falt da han kom for å stanse han. Passasjerer og personale samarbeidet om å få kontroll over mannen, og skal ha bundet han fast i flysetet med setebeltet før han rev seg løs igjen.

– Til slutt fikk de kontroll over ham ved å bende hendene hans fast bak flysetet og binde ham fast med bandasje fra førstehjelpsskrinet. De satte også et munnbind på ham, forteller han.

Marstad bekrefter overfor avisen at mannen ble stroppet fast med setebelte av personalet.