– Tusen takk fra Natteravnene og MC-ravnene

MC-ravnene markerte seg under sesongstarten på Tyrigrava. Kristina Bjergsrud Eikebråten og Fredrik Gundersen ble tatt godt imot av MC-folket. FOTO: STIG PERSSON

MC-ravnene markerte seg under sesongstarten på Tyrigrava. Kristina Bjergsrud Eikebråten og Fredrik Gundersen ble tatt godt imot av MC-folket. FOTO: STIG PERSSON Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det varmer i dobbel forstand når noen setter pris på den frivillig innsatsen du gjør.

DEL

SKI/LANGHUS: Vi har fått en hyggelig mail fra Kristina Bjergsrud Eikebråten på vegne av MC-ravnene i Ski/Langhus og Natteravnene på Langhus.

LES OGSÅ: MC-ravnene ble tatt godt imot på Tyrigrava

- Natteravnene på Langhus og MC-ravnene på Langhus/Ski ønsker å rette en stor oppmerksomhet til en lokal aktør som er meget betydningsfull for vår trivsel i arbeidet som natteravner. Selv om arbeidet vi gjør i seg selv er både givende og sosialiserende så betyr det faktisk ganske mye å kunne ha noe å samles om når det er vaktskift kl. 23 hvor erfaringer, tips og råd skal utveksles før neste gruppe går den siste runden.

Pizzaen fra Ararat Restaurant & Bar på Langhusenteret har derfor vært med på å samle oss voksne sammen og skape en enda hyggeligere stemning og atmosfære. Vi i Natteravnene og MC-ravnene ønsker å si tusen takk for at dere støtter oss! Pizzaen er alltid like god, og vi setter veldig stor pris på at Ararat gir oss muligheten til å samle oss rundt en matbit for å prate og hygge oss sammen før arbeidet igjen tar fatt. Tusen takk, Ararat!

LES OGSÅ: Natteravnene på Langhus er på vingene igjen

- Betyr mye

- Det at en pizza kan bety så mye høres kanskje veldig rart ut, men for oss som jobber frivillig (og det gjelder ikke bare natteravnene!) så betyr det utrolig mye at jobben vi gjør blir satt pris på også av det lokale næringslivet. Jobben vi gjør tjener også næringslivet, og å da bli støttet med en pizza eller en kaffe kopp (tusen takk til Italian Village på Bøleråsen), gjør at motivasjonen for å gå/kjøre natteravn opprettholdes. Det å kunne friste med pizza hjelper også på å verve medlemmer, som er veldig viktig dersom natteravnene skal kunne fortsette arbeidet. Det er ikke så mye som skal til for at vi skal føle at jobben vi gjør betyr noe, og det varmer ekstra mye når Ararat som lokal næringsdrivende viser dette med å sponse oss med en rykende, nystekt pizza i helgene. Igjen, tusen takk Ararat!

Hilsen fra Natteravnene på Langhus og MC-ravnene på Langhus/Ski.

LES OGSÅ: Natteravnene på Langhus ønsker seg flere dagravner

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken