Gå til sidens hovedinnhold

Ella fra Ski lover å lage show i årets Melodi Grand Prix

Artikkelen er over 4 år gammel

Navnene til de ti håpefulle artistene som stiller i årets Melodi Grand Prix er klare. Bak artistnavnet Ella skjuler Elin Kristiansen fra Ski seg.

SKI: I barndommen kunne Elin opptre både som Hanne Krogh eller Carola foran speilet hjemme på Finstad i Ski. Nå skal hun være seg selv, og lanseres som soloartisten Ella foran årets norske finale i Melodi Grand Prix. Det hele går av stabelen i Oslo Spektrum 11. mars.

Solide låtskrivere

Ella stiller med låten «Mamma Boy». Den er skrevet av Per Kristian Ottestad og Hver Gang Vi Møtes-aktuelle Ida Maria. Av norske låtskrivere har Ottestad vært en av de mest brukte i internasjonal skala. Han har blant annet skrevet sammen med Robbie Williams på sistnevntes hit «Come Undone» tilbake i 2002. Ella gleder seg til folk får høre «Mamma Boy».

– Det er en poppa og rocka låt det er mulig å lage et ordentlig show til, sier hun.

LES OGSÅ: Elin (38) lar det swinge

LES OGSÅ: Ås-kvinne skal lede P3-program

Solid konkurranse

Som vanlig når MGP-artistene blir presentert, er det også i år en fin blanding mellom etablerte og «up-and-coming» artister. Åge Sten Nilsen, Rune Rudberg og Kristian Valen er kjente navn, mens Jenny Augusta, Amina Sewali og Ulrikke tilhører «den nye vinen».

– Det kan være både fordeler og ulemper med å være mer ukjent. Det kan bli mer fokus på låten og opptredenen om man ikke har et kjent fjes, mens de mer etablerte artistene har en fanskare fra før av som støtter opp, sier Ella.

Show-erfaring

De siste årene har sangjenta fra Ski gjort showet «Voi Voi» i Oslo, et ukentlig show som baserer seg på MGP-låter. «Voi Voi» varmet også opp publikum under fjorårets MGP i Spektrum. Hun har solid erfaring i å stå på scenen og synge.

– Jeg elsker å lage show, og det er en ekstra styrke i dette her, sier hun mens meldingene tikker inn fra venner som vil komme i Spektrum og se.

– Det er gøy at mange vil dele denne kvelden med meg. Det blir en magisk musikkfest, og jeg lover å lage show, sier Elin «Ella» Kristiansen.

Joakim With Steen fra Kolbotn er også med i Melodi Grand Prix med låten «Grab The Moment». Han opptrer under navnet Jowst sammen med Aleksander Walmann.

Kommentarer til denne saken