Gå til sidens hovedinnhold

Klimavrøvl i media...

Artikkelen er over 7 år gammel
Knut Rellsmo
Debattene om klima i presse og statskanalen NRK er eksamen i sort belte i ensidighet, løgner og vrøvl. Det hele domineres av klimafanatikere Målsetting nå er at Norge skal være fanebærer og «flinkest i klassen på klima» for å styre og «redde» klima som har vært i konstant endring i millioner av år.
Vi får høre at siste klimarapport er «den meste skremmende som er fremlagt», men skremsler er nå klimapanelets siste vaklevorne skanse etter at temperaturen ikke har steget på 17 år og pol-isen, ikke minst i Antarktis har rekordutbredelse.
Arktis har lagt på seg 1,7 millioner kvadratkilometer på to år ellet 2 x Alaska målt denne sommer.
I stedet for å trekke frem en skremmerapport burde klimapanelet heller prøve å forklare hvorfor klimaprognosene har bommet med opptil 590 prosent !
Vi fikk også høre om matmangel, men så produseres det mat for 12 milliarder i dag og følgelig kastes, sløses og destrueres enorme mengder mat for holde prisnivået.
Norge har som mål å redusere CO2 med 8 millioner tonn frem til 2020. Bare menneskene på Jorda puster ut 3,5 milliarder kg CO2 pr,, døgn og den bebudede norske klimamål blir følgelig ren symbolikk, helt uten klimaeffekt.
Vi puster inn en luft med 0.04 prosent CO2 og puster ut ca, hundre ganger så mye 4,3-5 prosent så kanskje vi burde holde pusten i tilleegg til å slå av lyset en dag i året ?
Skremselsrapporten om klima som nå er fremlagt er betegnet fra kompetent vitenskapelig hold som ren svindel og manipulasjon med modeller og tall. Befolkningseksplosjonen som er ute av kontroll vil kreve alle typer energi i økende mengder, dessverre også billig kull med nær ubegrenset tilgang.
Det ser ut som klimafanatikeren ennå t ikke har fått med seg at at klima har vært i til dels i voldsomme en endringer i milliarder av år med temperaturer over og under dagens og CO2-nivåer 3-20 ganger høyere enn i dag. Klimaendringer er overhode ingen ny situasjon, men er dessverre blitt en politisk prosjekt hvor utvalgte vitenskapelige rapporter snekres sammen for å gi CO2-hysteriet et alibi..
Siste utspill i galskapen er elektrifisering av Johan Sverdrup-sokkelen med 15-20 milliarder «rett ut av vindu».
Tiltaket vil hverken kunne måles eller merkes på klima.og så må vi importere kullbasert strøm fra Europa i perioder med ekstremt lav vannstand fordi de folkevalgte skal skilte med symboltiltak i milliardklassen.