FOLLO: TV2 play lanserer et helt nytt program som debuterer mandag. Der dukker det opp et kjent ansikt.

Det var VG som meldte nyheten først.

«Marte Bratberg plasseres med bind for øynene i åtte ulike kjendishjem. Klarer hun å snoke seg frem til hvem som bor der?»

Slik beskrives programmet på TV2 sine sider. Oppgaven til Bratberg er å gjennomgå leilighetene til ulike kjendiser. Målet er å finne ut av hvilken kjendis som bor der.

– En sann glede

I et intervju med VGTV, forteller Bratberg hvordan innspillingen har vært.

– Det var en opplevelse.

Ifølge Bratberg har hun fått snoket godt i kjendishjemmene.

– Nå har jeg fått lov til å titte under folks senger, vært inne i klesskap og kjøleskap, sier hun .

Fikk ikke fortsette i «God kveld Norge»

Marte Bratberg (33) fra Vestby og Dennis Siva Lie (29) får ikke fortsette som programledere i «God kveld Norge», skrev Nettavisen tidligere i mai.

Det var Dagbladet som omtalte saken først. Årsaken er store endringer kjendis-satsingen til «God kveld Norge»-redaksjonen, forklarer pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til avisa.

– Redaksjonen skal fortsette å levere kjendisnyheter og video til tv2.no både dag og kveld, slik at alle leserne våre alltid er oppdatert om kjendisnyheter.

Han forklarer videre at programmet nå blir i enda større grad spisset mot å være til stede der kjendisene er, og dermed i mindre grad knyttet til en studiosetting.

– Storkost meg

Overfor Nettavisen la ikke Bratberg skjul på at hun har trivdes i redaksjonen.

– Jeg har storkost meg i tiden i «God Kveld Norge»-universet, både med Niklas og Dennis. Vi har hatt det utrolig morsomt sammen og fått muligheten til å være tett på det som skjer i kjendisverdenen her i Norge, skriver Bratberg i en tekstmelding til Nettavisen.