FOLLO: ØB ønsker å være Follo-folks viktigste nyhetskilde når noe skjer i nærmiljøet, og som ØB-abonnent har du full tilgang til alt innhold redaksjonen i ØB publiserer.

– Men det er fortsatt abonnenter der ute som ikke drar full nytt av abonnementet sitt, sier ansvarlig redaktør i ØB, Martin Gray.

– Du kan enkelt aktivere din elektroniske ID, det vi kaller aID.

Da kan du lese alt det digitale innholdet som er forbeholdt abonnentene våre – alle saker som er merket med +, og eAvisen vår. Klikk på en plusset sak, så ser du om du har registrert deg eller ikke. Får du ikke lest saken kan du følge de enkle instruksjonene på skjermen. Det tar under ett minutt.

Bli varslet når det skjer noe

Redaksjonen i Østlandets Blad og samarbeidsavisene jobber hver dag for å ha en oppdatert og variert nettavis du kan lese på mobil eller datamaskinen, med relevante nyheter for våre lesere som er opptatt av det som skjer i Follo.

For å hjelpe deg som leser til en enklest mulig tilgang til ØB-nyhetene, kan du bli varslet om siste nytt umiddelbart på mobiltelefonen. Tjenesten er gratis og du trenger ikke å være abonnent for å bruke appen.

• Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen oblad.no i App Store eller Google Play. Søk på «oblad».

• Når du åpner den første får du et spørsmål om du vil tillate varsler.

• Svar ja til dette, og du er klar til å motta våre nyhetsvarsler når noe skjer.

• Når du sveiper på et slikt varsel blir du sendt direkte til saken det gjelder.
 

Nå kommer også disse varslene med bilder. Hvis du holder inne fingeren på varselet, vil bildet bli forstørret.

Du følger oss vel på Facebook?

ØB har også en egen app for eAvisen, som enkelt gir deg tilgang til avisen når du vil. eAvisen kan lastes ned allerede klokken 21:00 kvelden før. Du finner den i AppStore eller på Google Play ved å søke «Østlandets Blad».

(eAvisen er pdf-utgaven av papiravisen. Den oppdateres ikke, men du kan bla deg gjennom sidene på den digital måte. Nettavisen vår på mobil og desktop oppdateres kontinuerlig med nyheter, sport og kultur for folk i Follo).

– Hvis du i tillegg liker oss på Facebook som over 14.000 andre allerede gjør, er du godt rustet for få med deg alt som skjer. Og skulle du komme over noe du syns vi bør skrive om, send oss et tips til tips@oblad.no, sier redaktøren.