Gå til sidens hovedinnhold

Mona åpner dørene

Tyrigrava blir serveringssted igjen

Artikkelen er over 6 år gammel

Da blir det mat og drikke å få igjen på Tyrigrava. Stunt Squad fra Oslo har skrevet kontrakt og starter opp serveringen i tirsdag ettermiddag.

GJERSJØEN: – Vi har underskrevet kontrakten og er klare for å servere god mat, is, brus, kaffe og mer på Tyrigrava, skrev Mona Halvorsen i Stunt Squad i en facebookmelding etter signeringen.

Allerede fra i morgen starter hun opp serveringen på kroa ved Gamle Mossevei.

– Jeg gleder meg til å la dere smake på våre gode burgere, pølser og andre lekkerheter, sier hun.

Tyrigrava som hadde sin siste åpne dag søndag 30. september 2012, var et yndet møtested for mc-folket. Nå våkner stedet til liv igjen og Halvorsen lover at det skal komme telt og parasoller utenfor slik at man kan nyte en matbit i vårsola.

To dager i uken

– Vi kommer til å holde åpent tirsdag og onsdager. Tirsdager kommer amcar-folket og onsdager mc-folket. Livet har lært meg å ta ting litt forsiktig, så jeg «tasser meg i gang», sier hun.

Mona Halvorsen forteller at hun vokste opp på Tyrigrava på 70- og 80-tallet.

– Jeg visste derfor at det ikke var noen servering her lenger, sier hun.

Mandag ettermiddag var hun innom for å sjekke lokalene litt nærmere. Da syntes hun så synd på mc-kjørerne som satt på utsiden uten drikke.

– Jeg måtte sette på kaffetrakteren, smiler hun.

Og de besøkende var enda mer fornøyd.

– Dette blir bra, sa de, og takket for gratis kaffe.

Slow food

Stunt Squad er et cateringfirma som holder til på Vålerenga i Oslo. Firmaet ble etablert i 1998 og har i mange år levert mat til film- og tv-bransjen.

– Vi har et gatekjøkkenkonsept som heter Royal Junk som er «slow food for fast people». Alt produseres og lages fra bunnen av på vårt produksjonskjøkken. Dette dette tar vi også med oss til Tyrigrava.

 

Kommentarer til denne saken