Gå til sidens hovedinnhold

Mopedist knuste bilrute med knyttneven etter at bilist kjørte over foten hans i Ski sentrum

Artikkelen er over 5 år gammel

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

SKI: Rett før klokken 16 mandag ettermiddag kontaktet en bilist Follo-politiet for å be om hjelp etter at hun hadde fått bakruta på bilen knust. Den var slått inn av en aggressiv mopedist.

– Forut for dette var det en hendelse på stedet der bilisten kjørte over foten på mopedisten, opplyser operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt Follo politistasjon.

Mopedisten selv kjørte gjennom Ski sentrum med et kamera festet på hjelmen. Filmen ligger nå ute på YouTube og viser at mopedisten svinger inn i Åsenveien fra Jernbaneveien. En bil som er på vei i motsatt retning, prøver å parkere foran matforretningen. Dermed befinner den seg på hans side av veien når mannen på moped svinger inn i Åsenveien.

Mopedisten, som ifølge politiet er en mann i 30-årene bosatt i Ski kommune, hisser seg voldsomt opp over bilen som han mener stenger veien hans. Han skriker mot bilen og vifter den vekk. Bilisten gir opp forsøket med å parkere, og svinger ut på veien igjen.

Bak rattet sitter en kvinne i 50-årene fra Ski. Dessverre for henne står en varebil med tilhenger feilparkert i hennes kjørefelt. Hun kommer seg derfor ikke unna, og i forvirringen som oppstår, kjører hun over foten til mopedisten. (Bilisten ønsker ikke å uttale seg til ØB).

Han reagerer med å slå knyttneven inn i bakruta på bilen slik at den knuser med ett slag.

Her kan du se den videoen

Kommentarene hagler

På YouTube hagler kommentarene fra folk som har sett videoen fra Ski sentrum. Det er ikke mye sympati å spore for mopedisten:

"Han søkte situasjonen sjæl!Han kunne lett kjørt på begge sider av bilen sjæl men ønsker en reaksjon fra bilen, kjører helt inntil og holder tuta inne. Hahaha for en dust!Hun dama trenger å se denne videoen som bevis for at hun ikke gjorde noe galt,Men at idioten stressa opp situasjonen og dreit seg ut!"

"Noen ganger kan slike action kameraer faktisk gjøre MER skade,enn til hjelp. Om denne hormonelle dretungen,trodde han skulle bevise noe ved å legge ut videoen på Youtube,så klarte han det. Han vil advare andre at han er en fare for samfunnet."

"Her er mopedusten tydelig ute etter å lage kvalm. Han kunne lett passert damen som prøvde å få parkert."

"du har putra rundt på denna vespan din i et par uker og tror du eier veien.. forbanna drittunge"

"Får håpe vedkommende som kjørte den scooteren blir funnet, mister lappen for over aggressiv oppførsel i trafikk, får muligheten til å betale for kostnaden ang vinduet og gjerne en kraftig bot for truende oppførsel. Har du en dårlig dag så prøv å hold deg for deg selv så andre folk kan slippe og få sin dag ødelagt av dine problemer. Lykke til med å få løst ditt sinne problem"

"synd man ikke var til stede å kunne gitt deg skikkelig BANK for den lille tullingen du er. kunne FINT kjørt rundt det der om man kjører scooter.. det var en dame som var forvirra i byen (mange av dem by the way) også tar foten forran hjulet på bilen å kjører helt oppå bilen.. blir feil. din egen skyld synd henne ikke kjørte deg ned. og synd du ikke gjorde det mot en på din egen størelse. er vel sånn når man er redd for bank vel."

"din forklaring på denne hendelsen er totalt på trynet feil. videoen viser tydelig at damen prøver å parkere, og skal hun få parkert der så må hun over på motsatt side."

Kommentarer til denne saken