God plass på innfartsparkeringen

GOD PLASS: Fire bileiere hadde valgt å parkere på Tusenfryd og ta bussen inn til Ryen mandag morgen. Noe ingeniør Christine Ericson i Statens Vegvesen synes er synd.

GOD PLASS: Fire bileiere hadde valgt å parkere på Tusenfryd og ta bussen inn til Ryen mandag morgen. Noe ingeniør Christine Ericson i Statens Vegvesen synes er synd. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Da ØB var på den midlertidige innfartspartsparkeringen ved Tusenfryd mandag morgen var det god plass.

DEL

VINTERBRO: Klokken syv mandag morgen var det hele tre bileiere som hadde valgt å bruke innfartsparkeringen og det nye busstilbudet til Ryen. Ti minutter senere kom den fjerde bilen. Klokken åtte var det 16 biler på innfartsparkeringen.

– Da er det bare å oppfordre folk til å benytte seg av dette tilbudet fra i morgen av. Da slipper man lange køer, oppfordrer ingeniør Christine Ericson i Statens vegvesen.

– Det er synd at så mange velger å stå i kø på E18 i stedet for å parkere bilen gratis her, sier ingeniør Christine Ericson i Statens vegvesen.

Hun har valgt å starte arbeidsdagen på parkeringsplassen på Tusenfryd for å se om mange velger tilbudet.

– Vi mener vi har gitt folk et reelt godt tilbud med en ny direktebuss til Ryden T-banestasjon. Derfra er det enkelt å komme seg videre til andre steder i Oslo, sier hun.

To 590E-busser kjører forbi mens ØB er på parkeringsplassen. Begge bussene var tomme.

– Det hadde vært fint om flere valgte bussen i stedet for å stå i kø, sier hun.

Rutetidene

Den første 590E-bussen går fra Vestby stasjon klokken 05.50 om morgenen. Den fortsetter å gå hvert 15 minutt frem til klokken 08.45. På veien stanser den ved Vestby bru, Korsegården, Bekkevold, Bekkestrand, Bekk, Nesset, Askehaug, Sjøskogen, Vintebro og Tusenfryd. I tillegg stopper den på Fålesloreåsen, Ringneskrysset, Lofsrud og Mortensrudkrysset. Bussturen til Ryen T-banestasjon skal ta 30 minutter fra Vinterbro.

Første buss fra Ryen T-banestasjon går kl. 14.45. Bussene går hvert 15. minutt frem til klokken 17.15.

For mer informasjon, sjekk www.ruter.no.

 

Artikkeltags