Gå til sidens hovedinnhold

Musikerpar fra Skotbu er spente på resultatet i internasjonal animasjonsfestival i Kroatia

Artikkelen er over 1 år gammel

Animasjonsvideoen til Birgitte Damberg trios singel Vintervals er nominert i kategorien beste musikkvideo og skal vises på den internasjonale filmfestivalen Supertoon, som åpner i Šibenik I Kroatia mandag.

SKOTBU: Birgitte Damberg trio består av vokalisten Birgitte Damberg, Åsmund Reistad på ulike strengeinstrumenter som kontrabass og bassukulele, og Per Einar Watle på gitar. I vinter kom trioen ut med sin første singel på norsk, som fikk tittelen Vintervals.

Sangen ble fulgt av en animert musikkvideo laget av Calesita i Los Angeles i USA, med Eva Benitez og Maria Marta Linero som regisørrene bak.

Videoen ble senere nominert til Superton, en internasjonal animasjonsfestival som arrangeres i Šibenik I Kroatia mandag 22. til fredag 26. juli. Videoen er nominert i kategorien beste musikkvideo, i godt selskap med 50 andre animasjonsmusikkvideoer fra hele verden.

LES OGSÅ: Ettervirkningene av kreften ga 13 album-løse år for Birgitte Damberg

Skotbu-paret spiller i Šibenik

Birgitte Damberg og Åsmund Reistad er ikke bare musikere som spiller sammen. De to har også funnet tonen privat, og ekteparet bor i Skotbu sammen med barn og bikkje. Nå er paret på vei til Šibenik I Kroatia for å delta på animasjonsfestivalen som starter mandag.

Der vil videoen Vintervals (eller Winterwaltz som den heter på engelsk) vises på det offisielle programmet. Der skal de også holde en konsert med sanger fra de to platene og singelen som Birgitte Damberg trio har gitt ut siden de ble et band i 2001.

LES OGSÅ: Ny singel på gang

Kommentarer til denne saken