- Velkommen til jungelen

LITT AV HVERT: 3. klasse på musikklinja ved Ski videregående skole inviterer til konsert onsdag og torsdag kveld. Tittelen er Welcome to the jungle, men det blir absolutt ikke bare Guns'n'Roses... Her fra prøvene søndag formiddag.

LITT AV HVERT: 3. klasse på musikklinja ved Ski videregående skole inviterer til konsert onsdag og torsdag kveld. Tittelen er Welcome to the jungle, men det blir absolutt ikke bare Guns'n'Roses... Her fra prøvene søndag formiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Musikkrussen frister med noe for enhver smak onsdag og torsdag kveld.

DEL

SKI: Da inviterer tredjeklassingene på musikklinja ved Ski videregående skole til konserter. Selv om tittelen er Welcome to the jungle, handler det overhodet ikke bare om Guns'n'Roses.

– Det blir variert. Folk liker forskjellige typer musikk, og vi har prøvd å lage en variert konsert hvor alle får vist det vi har lært på disse tre årene, sier Ellen Vibe.

– Det skal være et variert spekter av musikken vi har vært innom, sier Kristin Borg.

– Vi har et fag som heter Produksjon, hvor vi jobber med å ferdigstille konserter. Men som du ser, bruker vi mye av fritiden vår på det. Vi har en lærer som følger oss opp, og vi blir vurdert underveis. Dette er avskjedskonserten vår, sier Ellen Vibe.

LES OGSÅ: De tar deg med fra Bond til Star Wars

To runder

Konsertene foregår onsdag og torsdag klokken 19.00. Ensemblet frister med en konsert fylt med god stemning, sang og kreativitet.

– Blir det veldig mye forskjellig dere kommer til å vise?

– Vi har valgt et tema som er Welcome to the jungle. Det er jungeltema. Vi har prøvd å sette sammen en konsert som er variert, uten å fokusere akkurat på jungelen, men også få inn litt jungeleffekter og noen jungelsanger. Vi har prøvd å lage noe alle vil like, sier Ellen Vibe.

LES OGSÅ: Sjekk den gaven fra 100-åringen

Artikkeltags