SKI: Skal familien være hjemme i vinterferien? Da bør dere ta turen til Ski bibliotek. Der er det som vanlig åpent, og det blir ulike aktiviteter for barna både tirsdag, onsdag og torsdag denne uka. Og skal du på fjellet, på isen eller prøve deg på å sove ute, kan du også låne ski, skøyter og masse annet turutstyr i BUA.

Snøen har ikke akkurat lavet ned i vinter, og for mange kan det nok bli noen innedager i vinterferien. Da er det godt at det finnes mye å gjøre på biblioteket! Her er det vanlige åpningstider mandag til lørdag, og du kan som alltid spille spill, lese, og låne bøker, tegneserier, filmer og turutstyr fra BUA. I tillegg er det flere spennende aktiviteter for barn i løpet av ferien.

Vri hjernen

Tirsdag 18. februar klokka 12-14 kan du vri hjernen din og spille sjakk med sjakkentusiast Per Lea. Lær litt mer om sjakk, få noen gode råd, spill mot andre barn, og få med diplom hjem.

Kreative barn i alle aldre bør ta turen på fikleverksted onsdag 19. februar klokka 12-14. Her blir det noe å finne på for alle, enten du vil lage buttons med egne design, perle bilder, lage armbånd i makramé, eller klippe, lime, tegne og brette alt du kan tenke deg å lage. Det blir et morsomt verksted med mange muligheter for å utfolde kreativiteten!

På torsdag 20. februar fra klokka 12-14 kan alle som vil lage seg sin egen, helt spesielle scrunchie-hårstrikk. Symester Siri viser deg hva du skal gjøre, og biblioteket stiller med både symaskiner og stoffrester, så her trenger du ikke å ha med noe selv. Scrunchie-verkstedet passer best for barn fra 11 år.

Alle arrangementene er åpne, gratis og uten påmelding. Ta turen til Ski bibliotek i vinterferien!