SKI: Marna Haugen har vært en av Norges mest profilerte bloggere i mange år. Under navnet «Komikerfrue», som ikke var helt unaturlig all den tid hun var gift med den kjente komikeren Ørjan Burøe, har Haugen etablert seg som en av landet mest populære influensere. Men når paret har gått hver til sitt etter 18 års ekteskap, velger Marna Haugen å bruke sitt eget navn som varemerke fremover, skriver Dagbladet.

– Jeg er ikke gift med en komiker lenger, så da er det naturlig at jeg ikke lenger heter «Komikerfrue», sier Haugen til Dagbladet.

LES OGSÅ:

Tidkrevende

Men å få endret en konto med så mange brukere som Haugen har, har vært alt annet enn enkelt, og har tatt flere måneder å få til.

– Man skulle trodd at man måtte ligge seg til å få den endringen, fleiper hun, men det var til slutt det hun kaller «en barmhjertig sjel» som åpnet en av alle mailene hun sendte inn og satte prosessen i gang.

– Jeg får ikke gjort det selv fordi jeg har så stor konto. Jeg måtte få kontakt med noen som jobber i Meta som kunne gjøre det manuelt.

LES OGSÅ:

Flytter

I midten av mars fortalte Marna Haugen at hun hadde kjøpt seg hus i Ski sentrum. Etter skilsmissen skal Burøe og Haugen fortsette å bo i Ski, der barna Theodor og Dexter går på skole.

Til Nettavisen fortalte en strålende fornøyd Haugen at det var helt fantastisk å endelig ha funnet seg et hus hun elsker.

– Det er helt fantastisk. Det har vært boligtørke lenge, men endelig fant jeg meg en bolig, og i tillegg en bolig som jeg elsker, forteller hun.

Haugen fortalte avisen at boligen er et stort, gammelt funkishus som hun kan flytte rett inn i, og at huset har godt med potensial. I tillegg kan hun avsløre til dem som har fulgt henne i sosiale medier en stund at hun har fått mye av det hun har vært på utkikk etter.

– Det er både dusj og badekar, akkurat det jeg ville ha, sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: