GREVERUD: Hvert år jobber Skiforeningen knallhardt med å lage spor, og som du kunne lese i Østlandets Blad nylig, hadde man startet med snøproduksjonen på det flotte anlegget på Østre Greverud.

Mandag melder Skiforeningen at du som elsker å stå på ski, er hjertelig velkommen.

– På golfbanen på Greverud har Skiforeningens løypebas preparert en halv kilometer for skøyting og klassisk. For de ivrige kanskje, men en deilig forsmak på sesongen vi er på vei inn i. Det gledes, skriver Trine Rom Giving i Skiforeningen til Østlandets Blad i en e-post.

Som du ser på bildene, tatt av Terje Martinsen i Skiforeningen, så er det nydelig forhold akkurat nå, og med minusgrader og natursnø i vente de neste dagene, er det nok ingen grunn til at sporene skal forsvinne med det første.

God tur!

Gleder seg til skiskole

Lørdag 15. januar starter Skiforeningens skiskole på Østre Greverud. Kari Mette Østrem gleder seg over mange påmeldte, men har et skrikende behov for flere instruktører.

– Vi opplever et generasjonsskifte. De eldste har sluttet fordi de er blitt for gamle, mens de yngre slutter fordi de er ferdige med utdannelsen sin. Nå trenger vi mange nye instruktører både til lørdagsskiskolen og på hverdagene, forteller Østrem.

Allerede niende desember starter skileikkurs for nye instruktører, så det haster å melde sin interesse. Kurset er gratis for dem som binder seg til jobben.

– Er du glad i å gå på ski og liker barn, kan du bli en glimrende skileikleder. Godt humør skader heller ikke, humrer hun.

Alle fra 16 år og oppover kan bli instruktør.

– Dette er også en glimrende jobb for ferske pensjonister, poengterer Kari Mette Østrem.

Interesserte kan melde seg enten via Skiforeningens hjemmeside, eller direkte til: kmostrem@gmail.com.

PS: Usikker på hvor du finner skisporene? Her er et kart!