ÅS: Lysløypa i Bollerudåsen nå er ryddet for tømmer og at det er minimale skader på løypa. Mange har kontaktet grunneieren og takket for rask og god utført jobb, skriver Nina Chr. Valderhaug i en epost til ØB.

– Jeg vil takke entreprenøren for strålende utført jobb. Jeg vil også takke alle som deltok i diskusjonen i ØBs forum samt på Facebook. Det var veldig mange reflekterte og vettuge innlegg i motsetning til innleggene fra de få som ropte ULV, ULV. Tenk deg om og søk informasjon før du roper ULV neste gang, oppfordrer grunneieren.

LES OGSÅ: Turveien og lysløypa er fullstendig sperret – skogeieren ser ikke problemet

Da tømmeren var borte, oppdaget de en ny installasjon midt i lysløypa.

– Det som ikke er greit, er at det nå har dukket opp en gapahuk i lysløypa. Noen har tatt seg til rette og hugget en del stokker og bygget en gapahuk og montert blikkplater til tak, dette er absolutt ikke greit.

Valderhaug har et ønske om videre sameksistens.

– Håper at vi innbyggere i Ås og Ski, nyinnflyttede og de som er oppvokst med bonden som nabo og bonden selv, klarer å tilpasse oss hverandre, årstidene og hva er greit og ikke greit å gjøre i forhold til årstid, vær og føre. Det være seg i skogen og på jordene.