Nå kan du bygge Follos flotteste pepperkakehus og vinne 5.000 kroner

HÅ-HÅ-HÅ: Eie Eiendomsmegling i Ski er i julestemning (og julebekledning) før deres og ØBs tradisjonelle pepperkakehus-konkurranse. Fra venstre Rune Ørndal, Marius Balto Pettersen og Joachim Hoff.

HÅ-HÅ-HÅ: Eie Eiendomsmegling i Ski er i julestemning (og julebekledning) før deres og ØBs tradisjonelle pepperkakehus-konkurranse. Fra venstre Rune Ørndal, Marius Balto Pettersen og Joachim Hoff. Foto:

Nå har du en måned på deg til å bake og pynte. Tradisjonen tro kårer ØB og Eie Eiendomsmegling Follos flotteste pepperkakehus.

DEL

SKI: Barn i hele distriktet kan bli med på den uhøytidelige konkurransen. Både tanken bak og den praktiske gjennomføringen av ideen spiller inn når ØBs eneveldige jury skal vurdere bidragene.

– Vi vil gi tilbake til lokalsamfunnet, sier daglig leder Joachim Hoff i Eie Eiendomsmegling.

Selv om avdelingen har kontor i Nordbyveien i Ski, er konkurransen åpen for pepperkakehus fra hele Follo. Eie og ØB har jo kunder i hele Follo.

Vinneren får 5.000 kroner som kan komme godt med til turer, utstyr eller annet man ønsker seg. Dette er tredje år på rad at vi har denne førjulstradisjonen. Eie betaler og ØB står for juryarbeidet.

ANALOGE BIDRAG: Det er også fullt mulig å gjøre som daværende 8F og 8G ved Ski ungdomsskole og levere inn analoge bidrag i den årlige pepperkakehus-konkurransen. Daglig leder Joachim Hoff er glad for å få dekorert kontoret litt.

ANALOGE BIDRAG: Det er også fullt mulig å gjøre som daværende 8F og 8G ved Ski ungdomsskole og levere inn analoge bidrag i den årlige pepperkakehus-konkurransen. Daglig leder Joachim Hoff er glad for å få dekorert kontoret litt. Foto:

Kan laste opp bilder

Du er ikke avhengig av å transportere det ferdige bidraget fysisk til Eie-kontoret.

– Du kan ta bilde av bidragene og laste dem opp, enten på Facebook-siden vår eller sende bilder på e-post til meg. Vi begynte med det i fjor, og det gjorde terskelen litt lavere for å bli med. Da slipper folk stress og mas med å levere pepperkakehuset her, sier Joachim Hoff.

Du må sende med en beskrivelse av hvem som står bak pepperkakehuset og gjerne litt om historien bak byggverket. Det kan jo hende at bidraget skal forestille noe spesielt, så da er det lurt om vi får vite litt om det.

LES OGSÅ: Eiendomsmegler i Ski: – Viktig å bruke penger på å være synlig

I JULESTEMNING: Fra venstre  Brynjar Netskar, Rune Ørndal, Joachim Hoff, Stine Løland og Marius Balto Pettersen.

I JULESTEMNING: Fra venstre Brynjar Netskar, Rune Ørndal, Joachim Hoff, Stine Løland og Marius Balto Pettersen. Foto:

Må være husrelatert

I utgangspunktet er det fint om bidragene holder seg til pepperkakehus-kategorien.

– Ettersom vi er et eiendomsmeglerkontor, er det fint om det er noe som er relatert til vår bransje, sier Joachim Hoff.

Innleveringsfristen er Lucia-dagen, fredag 13. desember. Vi satser på å kåre vinneren i god tid før jul. De dyktige pepperkakebakerne bak vinnerbidraget får en hyggelig overrekkelse å ta med seg inn i julefeiringen.

FORNØYDE: Vestråt barnehage i Ski (til høyre) gikk til topps i 2017. Fra venstre Joachim Hoff, Magnus Balto Pettersen og Rune Ørndal håper på god oppslutning også i år.

FORNØYDE: Vestråt barnehage i Ski (til høyre) gikk til topps i 2017. Fra venstre Joachim Hoff, Magnus Balto Pettersen og Rune Ørndal håper på god oppslutning også i år. Foto:Artikkeltags