Nå kan du smake deg til et bedre kosthold hos Frisklivssentralen

MAT SOM MEDISIN: Iselin Schjelle Holen ved Frisklivssentralen i Nordre Follo kommune vil gi gode råd om mat og helse.

MAT SOM MEDISIN: Iselin Schjelle Holen ved Frisklivssentralen i Nordre Follo kommune vil gi gode råd om mat og helse. Foto:

Frisklivssentralen i Nordre Follo vil hjelpe innbyggerne i kommunen til et bedre kosthold. På en temastund om mat, kan du nå få smake deg til bedre kostholdsvaner.

DEL

TÅRNÅSEN: Frisklivsveilederne Iselin Schjelle Holen og Aina Bryn Janson står bak temastunden som går av stabelen 8. oktober mellom klokken 18 og 19.30 på Frisklivssenralen på Tårnåsen.

– Visste du at du kan påvirke mange av risikofaktorene for diabetes type 2 og hjerte- og karsykdommer med kostholdet ditt? spør Iselin Schjelle Holen som er utdannet klinisk ernæringsfysiolog.

LES OGSÅ: Karoline, Trude og Iselin er tre sjeldne fugler i Kommune-Norge – hjelper gravide, babyer, barn, ungdom og voksne

Hun håper mange ønsker å lære seg mer om hvordan man kan bruke mat som medisin mot livsstilssykdommer.

– Vi skal snakke om de små endringene som utgjør en stor forskjell, og vi slår i hjel noen myter og smaker oss gjennom noen eksempler på bra mat, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: Karianne (29) tok grep da vekta viste 120 kilo – slik hjelper hun andre

Kurset er gratis for innbyggere i kommunen, men på grunn av koronapandemien er det ikke plass til flere enn 20 deltakere.

– Førstemann til mølla får plass, oppfordrer Bryn Janson.

Påmelding skjer til Frisklivssentralen enten på telefon eller e-post.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken