Gå til sidens hovedinnhold

Nå må du regne med stans ved Taraldrudkrysset

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende uke fører sprengningsarbeider til korte stopp i trafikken ved rundkjøringen på Taraldrudveien, nær på- og avkjøringen til E6.

TARALDRUD: Skanska melder at sprengningsarbeidene for den nye adkomstveien inn til beredskapssenteret nå har kommet så nær rundkjøringen i Taraldrudveien at det blir nødvendig å stoppe trafikken når salver skal skytes. De etterstreber å gjøre arbeidene utenom rushtiden, men ber om forståelse og tålmodighet for nødvendig stans i kortere perioder.

Marit Røer Ellefsen opplyser til ØB:

- Det blir stopp i snitt to ganger daglig. Hver stengning vil vare cirka fem minutter. Det er behov for midlertidig stengning ut januar måned, med mindre noe uforutsett skjer – i så fall vil vi varsle om det. Dette gjelder rundkjøringen sør for adkomstveien, i alle retninger. Skiltene står nå oppe.

I nabomeldingen fra Skanska heter det:

– Sprengningsarbeidene for den nye adkomstveien til senteret startet opp i desember i fjor, og vil pågå ut januar måned. Fra og med uke 2 foregår arbeidene i en avstand fra Taraldrudkrysset som gjør at trafikken i rundkjøringen stanses i korte perioder når salver skal skytes. Det settes opp informasjonsskilt i området, og vaktposter vil stanse trafikk cirka 50 meter fra rundkjøringen i alle retninger.


Kommentarer til denne saken