Snart går søknadsfristen ut til å søke «Nabolagsmillonen»

SYKKELBANE: Morten Ellingsen i berg- og dalbanen i Vestraatparken i Ski. Ønsker nabolaget seg noe sånt, kan de søke om penger til materialer fra Nabolagsmillionen.

SYKKELBANE: Morten Ellingsen i berg- og dalbanen i Vestraatparken i Ski. Ønsker nabolaget seg noe sånt, kan de søke om penger til materialer fra Nabolagsmillionen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Har dere ikke søkte ennå, er det fremdeles noen dager igjen til søknadsfristen for «Nabolagsmillionen» går ut.

DEL

SKI: 1. september er fristen for å søke om nabolagsmillionen. Det var Morten Ellingsen fra Ap som foreslo «Nabolagsmillionen» da overskuddet fra i fjor i Ski kommune skulle fordeles.

Den ene millionen skal gå til støtte til nærmiljøtiltak etter innspill fra innbyggerne. Hvert prosjekt kan søke om inntil 100.000 kroner. Da skal utvalget for oppvekst og kultur i Ski plukke ut prosjektene som får støtte.

Nå kan du søke om penger fra Nabolagsmillionen i Ski 

Da Ellingsen fortalte om pengene i slutten av juni, håpet han mange ville søke.

– Jeg håper at folk virkelig vil benytte sjansen til å si hva de vil, hva de ønsker seg, erklærte Ellingsen.

Men hittil har søknadene nærmest uteblitt.

– Vi tror bevilling av en million kroner til slike frivillige tiltak i ulike nabolag, vil gi oss tifold igjen. Jeg er veldig spent på hvor mange og hvilke type prosjekter det søkes penger til. Det skal bli gøy å være julenisse i september, sier Camilla Hille som er leder for utvalget som skal fordele pengene.

Artikkeltags