Stopp i middagsserveringen på NMBU

Det blir ikke lenger rimelig middag å få kjøpt på Studentsamfunnet. (FOTO: Sverre Aurstad / "Studentkokeboka")  NTB Tema

Det blir ikke lenger rimelig middag å få kjøpt på Studentsamfunnet. (FOTO: Sverre Aurstad / "Studentkokeboka") NTB Tema Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Studentsamskipnaden i Ås avvikler «Dagens middag» på Studentsamfunnet.

DEL

ÅS: Studentsamskipnaden i Ås har besluttet å avvikle middagstilbudet «Dagens middag», og det med kort frist.

Få timer før middagsserveringen egentlig skulle begynne mandag, orienterte de studentene om beslutningen på Facebook.

– Vi legger ned tilbudet fordi det var for få som benyttet seg av det. I gjennomsnitt var det 73 personer som kjøpte middag hver dag, vi trengte det dobbelte for å forsvare tilbudet, Einride Berg, leder av SiÅs, til ØB.

Han legger til at det fortsatt vil være servering av varmmat i økonomikantinen frem til klokken 17.

– Dagens middag er en redning for travle og aktive studenter, kanskje spesielt for dem som engasjerer seg på samfunnet eller sitter sene kvelder på lesesalen. Hva er årsaken til at dette ble annonsert med så kort varsel? Hvordan er prisnivået på catering sammenlignet med det middagene har ligget på tidligere? Hvor mange løsninger har dere sett på for å få det til å gå rundt, før det ble bestemt å kutte hele tilbudet? Det er veldig synd om man som student ikke skal ha et tilbud om en lettvint middag på campus, det er heller ikke så mange andre tilbud i Ås, svarer en student til SiÅs' annonsering om avviklingen.

Studenter som har flere klipp igjen på rabattkort, og som ønsker penger tilbake, kan levere klippekortet enten i Cafe Klubben eller til SiÅs administrasjon innen utgangen av februar 2016.

Artikkeltags