Fyll ut sytemeldingsskjema, sytepaver

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Hva feiler det oss, egentlig? Ikke er vi syke, det er ingenting fysisk galt. Men det virker sånn. For Gud hjelpe som vi syter og klager. Er det ikke det ene, så er det jaggu det andre.

Vi er en nasjon av sytepaver, og vi er ikke noe bedre i Follo. En ting er å si fra når noe er galt, og som det kan rettes på. Men hvor fruktbart er det egentlig å sutre over ting du ikke kan gjøre noe med? Og hva med språkbruken? Er det ikke veiarbeid, så er det snø. eller bussjåfører. Politikere eller politi. Alle er idioter, bortsett fra en selv. Hva er det som får oss til å tro at vi er verdensmestere i alt?

Her er et par av helgens uttalelser i sosiale medier, til saken om å gjøre Nordbyveien enveiskjørt for å gjøre den tryggere: «Helt patetisk. Utrolig skuffa men også imponert over Statens vegvesens mangel på forståelse overfor oss det går utover».

«Hvorfor jobber folk som hater biler og vei i vegvesenet? På tide med en opprydning i etaten. De gjør ikke annet enn å lage vanskeligheter for folk, med mislykkede veiprosjekter».

Vi er som en gjeng som sitter og ser fotball fra sofaen og kjefter på idiotdommeren – bare at vi gjør det hele tiden.

Men hva blir bedre av det? Vi? Den vi kritiserer? Neppe.

Pust med magen. Legg litt godvilje til – de fleste gjør nemlig sitt beste. Du også, tipper jeg.
 

Artikkeltags