Gå til sidens hovedinnhold

Nordre Follo kommune valgte Østlandets Blad: Lokalavisen skal spre kommunens informasjon

Artikkelen er over 1 år gammel

Nordre Follo kommune har valgt Østlandets Blad som samarbeidspartner for å spre kommunal informasjon de neste to årene.

NORDRE FOLLO: - Dette er en viktig avtale for oss, og jeg er utrolig glad for at kommunen har valgt lokalavisen som partner og arena for å fortelle innbyggerne om det som skal skje i den nye kommunen de nærmeste årene, sier ansvarlig redaktør i Østlandets Blad, Martin Gray.

Velfungerende samarbeid

Avisen har samarbeidet med Oppegård kommune de to siste årene om distribusjon av «Din kommune», som har vært en integrert del av avisen hver 14. dag.

Den nye avtalen innebærer at Østlandets Blad vil komme i postkassen og på dørmatten til alle husstandene i Nordre Follo 20 ganger i året, der nyheter og informasjon fra kommunen utgjør tre av avisens sider.

– Vi har hatt et langt og fruktbart samarbeid med Østlandets Blad i mange år, og jeg er glad for at vårt samarbeid fortsetter i 2020, sier Jan Walbeck, kommunikasjonsrådgiver i Nordre Follo kommune.

I oktober ba kommunen om tilbud på distribusjon av kommunens informasjonsavis, fra tre ulike selskaper. Etter en totalvurdering ble Østlandets Blad vurdert som den beste løsningen. Avtalen gjelder for to år.

Viktig med avis

Nordre Follo kommune har bevisst valgt å distribuere informasjon til alle innbyggerne på papir.

– Det jeg synes er viktig med en avis, er at innbyggerne i Nordre Follo får god og aktuell informasjon. Det er ikke alle som er på nett eller i sosiale medier. Oppegård kommune har lang erfaring med en informasjonsavis gjennom mange tiår, sier Walbeck.

Etableringen av en ny kommune byr på mange endringer, både for de 4700 ansatte, og de snaut 60.000 innbyggerne, i det som blir en av landets største kommuner. Å nå ut med nyttig og viktig informasjon til innbyggerne, er avgjørende for kommunen de første årene. Østlandets Blads budkorps har tilgang til leiligheter og borettslag, og skal sikre at informasjonen når helt hjem til innbyggerne cirka annenhver uke.

– Dette er spesielt viktig når vi starter opp en ny kommune, mener Walbeck.

Første avis med informasjon til innbyggerne kommer 15. januar.

Kommentarer til denne saken