Enger er MDGs ordførerkandidat i Nordre Follo

Hans Martin Enger (MDG)

Hans Martin Enger (MDG) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nominasjonsmøtet er gjennomført og 17 representanter fyller listen til Miljøpartiet De Grønne (MDG)

DEL

NORDRE FOLLO: Miljøpartiet De Grønne Nordre Follo hadde nominasjonsmøte 10. oktober, og valgte 17 kandidater til lista for den nye kommunen. Helt i toppen finner vi Hans Martin Enger. Marthe Arnesen fra Ski har annenplassen. På tredjeplass er nykommeren Charlotte Hol.

Enger jobber som bibliotekar og er kjent som en lokal ildsjel. I uttalelsen fra partiet, sies det at han vil fortsette å jobbe tett med innbyggerne for å finne gode løsninger for blant annet kultur og oppvekst, inkludering og møteplasser, næringsliv og delingsøkonomi.

Arnesen har fire år i kommunestyret i Ski som gruppeleder. hun ivrer for å ta vare på matjord, biologisk mangfold og de sårbare i vårt samfunn. I tillegg står bærekraftig byutvikling og trygg sykkeltilrettelegging høyt på hennes agenda.

Hol jobber til daglig som helsefagarbeider på Finstadtunet sykehjem og er opptatt av at det skal være enklere å leve miljøvennlig. Hun har tidligere ikke vært politisk aktiv, men ser en mulighet i lokalpolitikken som «ideelt sted for å skape endring».

– Toppkandidatene våre representerer erfaring, vilje og handlekraft, og vi er svært fornøyde med å presentere Hans Martin Enger som ordførerkandidat for Nordre Follo, sier lokallagsleder Maja S.K. Ratkje i en pressemelding. Hun har sammen med kommunestyrerepresentant i Oppegård, Jens Nordahl, stått for nominasjonsprosessen.

Artikkeltags