Thomas Sjøvold kan bli Nordre Follos første ordfører

Artikkelen er over 2 år gammel

Ordfører i Oppegård, Thomas Sjøvold, er foreslått som Nordre Follo Høyres ordførerkandidat, med Anne Kristine Linnestad som varaordførerkandidat.

DEL

NORDRE FOLLO: Kjell G. Pettersen er leder i nominasjonskomiteen, og kan nå opplyse at nominasjonskomiteen i Nordre Follo Høyre innstiller på at Thomas Sjøvold, Oppegård velges som partiets ordførerkandidat ved kommunevalget i 2019. Anne Kristine Linnestad, Ski innstilles som varaordførerkandidat.

Sjøvold er i dag ordfører i Oppegård. Linnestad var ordfører i Ski i forrige periode, og er i dag Høyres gruppeleder i Ski kommunestyre.

– 6. juni holdes nominasjonsmøte der ordførerkandidat og varaordførerkandidat skal velges. Resten av Nordre Follo Høyres kommunevalgliste skal velges på nominasjonsmøtet 22. november, forteller komitéleder Pettersen og fremholder:

– Vi er nå inne i en prosess der vi spør Høyres sittende medlemmer og varamedlemmer i kommunestyrene i Oppegård og Ski om de stiller opp for en ny periode, denne gangen for den nye kommunen. Nominasjonskomiteen skal også på andre måter hente inn forslag slik at vi har et bredest mulig grunnlag når den endelige listen skal settes opp.

Pettersen er glad for at de allerede nå er klare med innstillingen til partiets to fremste kandidater til det kommende kommunevalget.

– Det er en enstemmig komité som legger frem innstillingen, poengterer nominasjonskomiteens leder, Kjell G. Pettersen.

Artikkeltags